Çözüldü Fork önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Devzory
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devzory

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
Devzory

Discord:

devzory

arkadaşlar merhaba 1.21.8 skyblock sunucum için fork önerisi istiyorum leaf kullandım fakat leaf artık sıkmaya başladı onun yerine canvasmc folia kullanıcaktım fakat folia her eklentiyi desteklemediği için sorun çıkarıcağını düşünüyorum siz ne önerirsiniz optimizasyon için

pufferfish veya paper kullanabilirsiniz eklenti açısından paper işinizi görecektir

pufferfish veya paper kullanabilirsiniz eklenti açısından paper işinizi görecektir
hocam sadece eklenti sorun olsun istemiyorum optimizasyon konusundada baya gelişmiş olsun istiyorum ve oyuncularında oyununu bozmasın vanilla şekil devam etsinler oyuna

hocam sadece eklenti sorun olsun istemiyorum optimizasyon konusundada baya gelişmiş olsun istiyorum ve oyuncularında oyununu bozmasın vanilla şekil devam etsinler oyuna
çok büyük bir sunucu hedefiniz yoksa paper yeterli olucaktır

hocam uspigot tavsiye ederim biraz bütçe istiyor ama kalite :cool:

Merhaba, hayır KristalCraft isimli forum kullanıcı Spigot SoftWare sisteminden bahsetmiyor. UniverseSpigot ve Spigot çok farklıdır. UniverseSpigot gelişmiş, Spigotun üstüne yazılmış ve hataları düzeltilmiş halidir. Ücretsiz bir seçenek arıyorsanız gönül rahatlığıyla Leaf'ı öneririm. Uzun süreli kullanımda bir sıkıntı çıkartmaz ancak ücretli olan tabiki çok daha kalitelidir. Leaf kullanımı için 1.21.4 sürümünü tavsiye ederim.

Leaf aslında hâlâ 1.21.x için en stabil ve performanslı fork'lardan biri, ancak çoğu kişi düzgün yapılandırmadığı için verim alamıyor. Açık konuşmak gerekirse, Leaf’i kurup default ayarlarla bırakmak neredeyse Paper kullanmakla aynı seviyeye geliyor.

Eğer ücretli bir şey düşünürsen UniverseSpigot'da önerilebilir. Oldukça agresif optimizasyonlar ve yüksek oyuncu kapasitesi hedefleyen bir fork, büyük sunucularda ciddi performans artışı sağlayabiliyor. Ama küçük/orta ölçekli sunucularda genelde gerek yok.

Sürümü 1.21.11 e güncellemeyi düşünürseniz ShreddedPaper kullanmanız iyi olabilir

arkadaşlar merhaba 1.21.8 skyblock sunucum için fork önerisi istiyorum leaf kullandım fakat leaf artık sıkmaya başladı onun yerine canvasmc folia kullanıcaktım fakat folia her eklentiyi desteklemediği için sorun çıkarıcağını düşünüyorum siz ne önerirsiniz optimizasyon için
hocam bence düşüncen yanlış. büyük bir sunucu kurma planın varsa ileriye dönük Leaf şu an en mantıklısı.
illa değiştireceğim diyorsan Pufferfish kullanabilirsin.

Paper kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl