ForceNW Hub Sunucusu Alımları!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ForceNW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.296

ForceNW

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
ForceNW Hub Sunucu Alımları
Sunucumuz için alım vardır.Sunucumuz HUB sunucu olduğu için online olma saatleri biraz fazla olmalı.
Sunucularımız Faction,Survival Games,Skyblock vardır.
Slotun Önemi Yok İstediğimiz Slotu Yapabiliriz.
Sunucumuz Batihost adına sunucudur.

Dediğim gibi eğer kendinize güveniyorsanız başvurunuz.

Bir Yetkili Bizim İçin Nelere Sahip Olmalı?
* Bizim Gözümüzde Yetkili Online Saati Yüksek,Komut Bilgili,Ciddi ve Üst Yetkililere Saygılı Olmalıdır.

Yetkilide Olması Gerekenler!
* Bu Kısım Bizim İçin Çok önemlidir Biz Yetkililerimizin Birkaç Uygulama Kullanmasını İstiyoruz.
* Bunlar Skype/Ts3
* Skype Neyse Ama Neden Ts3 Diyorsunuz Sanırım
* Ts3ün nedeni oyuncularımız ts3 ile yardım isteyebilir ve ts3dede skypede açık olmalılar.

Başvurular için SKYPE Ahmet.arisoy10
Başvurularınızı Bekliyoruz

Selam dostum, Konunuzu biraz daha düzenli bir şekilde açarsanız size gelicek alımlar biraz daha artıcagını düşünüyorum. İyi Forumlar

Teşekkürler Ama Nasıl Bir Düzenleme Tam anlamadım.

Son düzenleme:
Birşey Diyeceğim Fakat Sizin Mapinizi Alıcaktık Tüm Mapler Alıntı Çıktı Farkındamısınız?
Ve bizede para ile aldık sunucualr kapandı dediniz.
Maplarımız içerisinde alıntıda ücretlide almış bulunmaktayız Bunun dışında. Size Açıklamayı yapıcagım zaman engelleme gereginde bulundunuz hatta bunu skype üzerinden sizlere belirttim Lütfen, Konuyu başka şeylere taşımayın.

Maplarımız içerisinde alıntıda ücretlide almış bulunmaktayız Bunun dışında. Size Açıklamayı yapıcagım zaman engelleme gereginde bulundunuz hatta bunu skype üzerinden sizlere belirttim Lütfen, Konuyu başka şeylere taşımayın.
Skype Eklerseniz Daha Yardımcı Olabilirsiniz

Son düzenleme:
skype gelirseniz daha net belli olacaktır
Açıklamamı yapmış bulunmaktayım, Lütfen daha konuşarak konunuzu kirletmeyelim
Aksi halde, konunuz kapana bilir İyi forumlar.

Alım varmış 4sene bluiderlik yaptım

Alım Varsa Gelebilirim 4 defa admin oldum oyuncularla aram iyidir Ve Disiplini severim[DOUBLEPOST=1484335696,1484335516][/DOUBLEPOST]Alım Varsa Gelebilirim 4 defa admin oldum oyuncularla aram iyidir Ve Disiplini severim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl