ByVoxar
ikincielkralliklariseth
+200 250 beklentimiz var towny modunda ona görede bir fork arıyoruz folia olmasa sence bunu kullan diyebilceğin bir fork önerin varmı?değer ancak bazı eksileri var çoğu eklenti folia desteklemiyor, global/world-wide işlemler biraz daha zahmetli
bergis_3
ikincielkralliklariseth
leaf denemiştim halada kullanıyorum ama chunk olaylarında çok patlama yaşıyorumBu forku daha önce arkadaşlarımla birlikte takıldığımız bir SMP sunucusunda test etme fırsatım olmuştu. Deneme amacıyla 4 GB RAM, 2 CPU (E5-2699 v2 işlemci) ve 100 GB disk içeren bir sunucu oluşturduk. Yaklaşık 8–9 kişinin sürekli aktif olduğu bir oyun deneyimi yaşadık. Buna rağmen herhangi bir performans sorunu, lag veya TPS düşüşü ile karşılaşmadık. Özellikle sunucunun 1.21.4 sürümünde çalışmasına rağmen bu kadar stabil ve akıcı bir performans sunması bizi gerçekten şaşırtmıştı deneyebilirsiniz isterseniz hocam.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ikincielkralliklariseth
UniverseSpigot düşünmüştüm almayı fakat foliada çok övülünce onu deneyeceğim olmazsa universalspigot'a yönelmeyi düşünüyorumEn iyileri UniverseSpigot ve Leaf, 500 üstü online almıyorsan folia kullanmana gerek yok
takendisiyim
chunk olayları dediğin ne tam olarakleaf denemiştim halada kullanıyorum ama chunk olaylarında çok patlama yaşıyorum
not: BoxMining modumda kullanıyorum gerçekden hakkını veriyor...
i5araxzq
ikincielkralliklariseth
hızlı chunk yüklemede bir chunkda 10 kişi olursa bile düzgün bir optimizeye sahip olmama rağmen makinmde sağlam fakat suncuu laga giriyor gibichunk olayları dediğin ne tam olarak
ikincielkralliklariseth
evet birçok eklentiyi buldum destekliyor ve kurdumda şuanda folia güzel gibi gözüküyor bakacağız hayırlısıHocam hiç kullanmadım ama kullananlardan çok şikayette görmedim başarılı duruyor makinne iyi dayanır towny için aslında iyi bi fork ama çoğu eklentinin desteklememesi fln sorun yaratabiliyor bi eklenti arayışı yapın aradığınız eklentileri destekliyorsa kullanılabilir onun dışında söyliyeceğim tek şey purpur 1.20.4 den uzak durun onun dışındaki her sürümü kullanın çok sorunlu bir sürüm başarılar.
takendisiyim
Fork ve makine farketmezsizin sunucuda chunk yükleme açık ise lag yapar, istersen NASA Makinesine sahip ol oyunun optimizasyonu böyle, bu yüzden sunucular oyuncuya yeni chunk açtırmazlar Haritadaki tüm chunkları Chunky vb. eklentiler ile yüklerler (map indirilmiş bir harita ise de chunklar yüklü geliyor çünkü indirdiğin şey chunklar zaten) böylece oyuncu mapte gezdiği zaman yüklü chunklarda dolaşır ve lag olmaz. Yani chunk yükleme lagı yaşıyorsanız bu makinelik ve forkluk bir sorun değil.hızlı chunk yüklemede bir chunkda 10 kişi olursa bile düzgün bir optimizeye sahip olmama rağmen makinmde sağlam fakat suncuu laga giriyor gibi
ikincielkralliklariseth
zaten chunky ile yüklüyoruz önden oyuncu o chunkdan geçerkn lag giriyor anlamsız şekildeFork ve makine farketmezsizin sunucuda chunk yükleme açık ise lag yapar, istersen NASA Makinesine sahip ol oyunun optimizasyonu böyle, bu yüzden sunucular oyuncuya yeni chunk açtırmazlar Haritadaki tüm chunkları Chunky vb. eklentiler ile yüklerler (map indirilmiş bir harita ise de chunklar yüklü geliyor çünkü indirdiğin şey chunklar zaten) böylece oyuncu mapte gezdiği zaman yüklü chunklarda dolaşır ve lag olmaz. Yani chunk yükleme lagı yaşıyorsanız bu makinelik ve forkluk bir sorun değil.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!