FNS problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TTemuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 816
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TTemuz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Merhaba beyler ben FFA mapinde WG atıyorum ama FNS yakılmıyor normal olarak yakılmaması lazım zaten WG attım için ama wg atmazsamda oyuncular orayı burayı kıracak sorun çözmeme yardımcı olacak varmı :)

Merhaba beyler ben FFA mapinde WG atıyorum ama FNS yakılmıyor normal olarak yakılmaması lazım zaten WG attım için ama wg atmazsamda oyuncular orayı burayı kıracak sorun çözmeme yardımcı olacak varmı :)
Bir kaç çözümü olabiliyor bu sıkıntının direk wg'den başlıyım söyliycem;
1- /rg flag [WG ADI] lighter allow yazıp wg atabilirsiniz.
2- essentials protect'i silebilirsiniz.
3- essentials anti build'silebilirsiniz.
4- WorldGuard'ı güncelleyebilirsiniz.

Hiç biri olmuyor ise Arenadaki WG'yi silip, sunucunuzu kapatın ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini indirip kurun. Sunucuyu açın, AntiBlockBreaker config dosyasına giriş yapın ve "block-all:" ayarını true yapın. Sunucuyu yeniden başlatın. İsterseniz İngilizce olan mesajı Türkçe'ye çevirebilirsiniz config dosyasından. Bu şekilde yetkililer hariç wg olmasa bile hiç kimse herhangi bir şey kıramayacaktır, doğal olarak wg kalktığı için ateş yakılabilecektir.

Bir kaç çözümü olabiliyor bu sıkıntının direk wg'den başlıyım söyliycem;
1- /rg flag [WG ADI] lighter allow yazıp wg atabilirsiniz.
2- essentials protect'i silebilirsiniz.
3- essentials anti build'silebilirsiniz.
4- WorldGuard'ı güncelleyebilirsiniz.

Hiç biri olmuyor ise Arenadaki WG'yi silip, sunucunuzu kapatın ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini indirip kurun. Sunucuyu açın, AntiBlockBreaker config dosyasına giriş yapın ve "block-all:" ayarını true yapın. Sunucuyu yeniden başlatın. İsterseniz İngilizce olan mesajı Türkçe'ye çevirebilirsiniz config dosyasından. Bu şekilde yetkililer hariç wg olmasa bile hiç kimse herhangi bir şey kıramayacaktır, doğal olarak wg kalktığı için ateş yakılabilecektir.
antiblock kullandım :) saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl