Bir kaç çözümü olabiliyor bu sıkıntının direk wg'den başlıyım söyliycem;Merhaba beyler ben FFA mapinde WG atıyorum ama FNS yakılmıyor normal olarak yakılmaması lazım zaten WG attım için ama wg atmazsamda oyuncular orayı burayı kıracak sorun çözmeme yardımcı olacak varmı :)
antiblock kullandım :) saolunBir kaç çözümü olabiliyor bu sıkıntının direk wg'den başlıyım söyliycem;
1- /rg flag [WG ADI] lighter allow yazıp wg atabilirsiniz.
2- essentials protect'i silebilirsiniz.
3- essentials anti build'silebilirsiniz.
4- WorldGuard'ı güncelleyebilirsiniz.
Hiç biri olmuyor ise Arenadaki WG'yi silip, sunucunuzu kapatın vepluginini indirip kurun. Sunucuyu açın, AntiBlockBreaker config dosyasına giriş yapın ve "block-all:" ayarını true yapın. Sunucuyu yeniden başlatın. İsterseniz İngilizce olan mesajı Türkçe'ye çevirebilirsiniz config dosyasından. Bu şekilde yetkililer hariç wg olmasa bile hiç kimse herhangi bir şey kıramayacaktır, doğal olarak wg kalktığı için ateş yakılabilecektir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
mudlusamoi#5646
Sorun çözüldüyse lütfen belirtin ki konunuzu kilitleyelim. İyi forumlar.antiblock kullandım :) saolun
Yardim edebildiysem ne mutlu :)antiblock kullandım :) saolun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!