✧ FloryCraft.Keyubu.Com ✧ 〖OpSkyBlock〗✧〖Yazı-Tura〗✧〖Oyuncu Market〗✧〖Taş-Kağıt-Makas〗✧〖Ve Daha Fazlası İçin Bize Katılın〗

ByMrAlperen

FloryCraft.Keyubu.Com
Elmaslar
0
Minecraft
HzTiger

Discord:

HzTiger#0001

f21VQA.jpg

--------------------*--------------------
Sunucu IP: FloryCraft.Keyubu.Com
Sunucu sürümü: 1.8.x - 1.8.8
Sunucu türü: OpSkyBlock
Sunucu kapasitesi: 120 kişi
Sunucu lokasyonu: Türkiye
Sunucu Belleği: 6 Gb
--------------------*--------------------

jW2V2G1.png

Kurucu: HzTiger
Admin: Alınacak
Moderator: Alınacak
Mimar: TahArcht
Geliştirici: Alınaca
Usta Rehber: Alınacak
Rehber: Alınacak

Ln41112.png

1. Hile Kullanımı Yasak
2. Sunucu İçeresinde Küfür Etmek Yasak'tır
3. Yetkililere Saygızılık Yapmak Ve Rahatsız Etmek Yasak'tır
4. Yetkililerden Eşya İstemek Yasaktır

(Oyun İçerisinde /Kurallar Okuyunuz !)

Ln41Xb3.png

2019-08-31_11.18.42.png
2019-08-31_11.28.24.png
2019-08-31_11.20.30.png
2019-08-31_11.19.46.png
2019-08-31_11.31.24.png

Ekli dosyalar

• 2019-08-31_11.19.46.png
    2019-08-31_11.19.46.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 218
konu başının yüklenmesi ile direk yoruma düştüm. mapler çalıntı farklı hiç bir şey yok geliştirilmelisiniz.

İlk olarak kullandığınız hazır konu tasarımından puanınızı kırıyorum. Daha doğrusu kendinize has bir konu tasarımınız olursa daha hoş olur. Bunun yanı sıra aşağıda olan görsellerde ki haritaların neredeyse büyük bir bölümü başka sunuculardan alınmış. Sunucu özellikler güzel gibi gözüküyor :D

Sunucu mapini opskyblock plugin paketinin mapine benzettim emin değilim ama eğer size aitse güzel, sunucu tasarımı keyubu gına gelmeye başladı herkes kullanıyor, sistemlerinizden pek bahsetmemişsinizn keşke bahsetseniz, Başarılar dilerim.

Konu tasarımı değiştirilmeli. Haritalar çalıntı çoğu sunucu kullanıyor. Sistemlerinizde de farklı bişey göremedim :)

PLUGİN PAKETİNİZİN AYNISINI BİZ KULLANDIK AYNI SİSİTEMLER BİZDE VARDI AYNI MAP BİZDEDE VARDI ESKİ PAKETTE KULLANDIK BU MAPİ VE PL PAKETİNİ SİZE ÖZGÜ BİR PAKET DEGİL BU AGA AZ KENDİNİZ YAPMAYA ÇALIŞIN

Konu tasarımı klasik. Sistemler klasik. Map çalıntı......

Hadi keyubu tasarımı klasikleşti neysede siz altına ekleme yaparak tasarımı daha çok göze batar hale getirmişsiniz. Bari yazıları ortalayıp font ekleseydiniz. Mapleri zaten konuşmaya gerek yok. Kurallara yetkilileri rahatsız etmek yasaktır yazmışsınız o zaman oyuncuları rahatsız etmek serbestmi? Sistem olarak ise neredeyse hiçbirşeyden bahsedilmemiş. Gelişmek istiyorsanız sunucuyu komple değiştirmeniz gerekli. Başarılar.

Konu tasarımı klasik, map neredeyse tüm opskyblock sunucularında kullanılıyor, sistemlerde farklı bir şey görmedim emek verilmiş gibi görünmüyor eğer bir yere gelmek istiyorsanız biraz emek gösterin zaten devamı gelir. Başarılar.

Konu tasarımınızı beğenemedim, sistemlerden tek taş-kağıt-makas sistemini merak ettim, haritalar alıntı. Başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl