Çözüldü floAuction DeAktif görünüyor 1.8.x Spigot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aytugg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aytugg

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
1
floAuction pluginim DeAktif görünüyor 1.8.x Spigot kullanıyorum.
ve türkçe 1.8 spigotta çalışan floAuction plugini varmıdır ? veya nasıl türkçe yapılır 1 video varsa kendim yaparım _? yardım lütfen

Whatİsİt yüklü mü öyle bir plugin vardı

vault yüklü ama vaultu silersem harici çoğu plugin bozulmazmı _?[DOUBLEPOST=1494661722,1494661690][/DOUBLEPOST]türkçe auc/trade pl s lazm tradede para da takas edlmeli ama :(

Vault birçok plugini destekliyor.
Size verdiğim iki plugini indirin, yükleyin restart atın.[DOUBLEPOST=1494661833,1494661753][/DOUBLEPOST]Trade için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini kullanabilirsin.

trading de para takası nasıl yapılıyor ve whatisit yüklesem flo çalışırmı çalışırsada türkçe floauc plsi bekliyorum sizden d:

Trading'de para takası yapılıyor, biriyle takasa girdiğinizde zaten orada gözükecektir.
Whaisit ve Vault floauction pluginini eklentileri onlar olmadan çalışmaz.
Türkçe floauction eklentisi buradaki plugin paketini indirin ve onun içindeki floauction'u alabilirsiniz, zaten türkçe.

floauctionda buynow lu şekilde nasıl koyabilirim auc a

Bilmiyorum fakat google'den floauctionu araştırarak bulabilirsiniz.[DOUBLEPOST=1494663649,1494663275][/DOUBLEPOST]Sorun çözülürse belirtiniz.

Ayrıca dil dosyasını atarsanız elimizden geldiğince çevirmeye çalışırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl