Kesinlikle içermiyor tehdit mesajı heee fakat hayırdır ekibi sorumlu tutarım falan?@luf1x
Tehdit mesaj içermemektedir. Herkes madem batmayı göze aldı o eklenti paketinin içerisinde bulunan o kadar ücretsiz şeyi internet tarayıcısından bulup gönderirim. Sen nasıl algılıyorsan öyledir.
Her gün herkes takım kurabiliyor, bu bir başarı değil. Clasy'yi çoğu kişi tanımayacak bile çünkü bir başarısı yoktu. Saydığın mevkiler bir süre düzgün durabildiğin için sana verilen bir motivasyon ödülüydü ve o süreçlerde foruma hiçbir şey katmadın. Yönetici Yardımcısı'nı ise yalnızca 5 - 10 saniye kadar tuttun yanılmıyorsam, verdiğin emekten çok Batuhan'ın verdiği bir şanstı. Geçmişini ben yazmadım dostum, geçmişinden sorumlusun.Merhabalar, tekrardan beni seven ve beni sevmeyen linçleyen arkadaşlara selam olsun. Şimdi bana teklif sunuldu X takımı yani @Akrei! sayın Hypnos takım sahibi ile görüştüm.
1- Başarılı
2- Başarılı
3- Başarılı
4- Başarılı
5- (Beklemede)
Mevcut siparişleri tamamladım. Eğer şahsi adıma "dolandırdı, paramızı aldı kaçtı" diyerekten bir laf, söz varsa konuşsun. Unutmayın ki, insanın geçmişi asla ve asla insanı bırakmaz. Forum kitlesi nasıldır bilir misiniz?
X kişisi dolandırdı "photoshop" mesajlar shop edilir ve forum üstüne atılır. Diğer forumda ki 13-14 yaş kitlesi şunları yazar. "Üf doolandndırıcccıııııııı, benide dolandırdıııııııııı, paramı aldı kaçtıııı" @EnderOyuncu diyor ki; Bu şahıs böyle yaparak paraları alıyor kaçıyor. Komik duruma düşürüyorsun. Buradaki birkaç insan geçmişimi biliyor yaptığım icraat ve eklenti paketlerinide biliyorlar. Şimdi herkes linçliyor ya eyvallah..
Unutmayın! bir zamanlar "CLASY takım kurucusuydum" forum kariyerinde şunları yaptım. Moderatör Şefi, Destek Şefi, Yönetici Yardımcısı oldum. O kadar sipariş tamamladım. Doğrudur, hiç hatam olmadı diyemem parası geçen insanlarda vardı. Lakin hiçbir insanın parasını çalıp kendim bir köşeye geçip seyredip parasını yiyeyim demedim.
100-500 arasında ki paralar küçük paralardır. İnsan şerefini, namusunu bu paralar için satar mı? Satmaz. Küçük çocuk kitlesine göre bu paralar çok büyük paralardır. @Batuhan Yenidogan dediği sanal dünyayı bırakıp sizi gerçeklerle yüzleştiren bir dünyaya geçiş sağlarsanız. 24 Saat emek verip o suratınızda ki teri akıtıp bu paraları kolayca kazanabilirsiniz.
Ben asla ve asla takım çökertme işlerine girişmedim ve girişmemde benim sadece "baltalanacak" mesajları buraya atan @EmreSHN arkadaşa da teşekkürlerimi sunarım. Diğer "iyi mesajlarımı yok edip" Ben kimlik değiştirmedim gidip batuhan'a yazıp bana onaylı satıcıda ver demedim. Kendim yeni hesap açıp işinin en iyisi olan @Akrei! tarafından yönetilen sıcak kanlı Hypnos ekibine girdim ve başarılı satışlarımı gerçekleştirdim.
- Şimdi isterseniz küfür edin isterseniz dolandırıcı, hırsız diyin umrumda değil insanın kendi yaptığı ve gördüğü yeterdir.

efekurban
Ben sırf bir kişinin yaptığı bir şey için tüm ekibi karalamam şahsen.@bihency Sen yönetici olsaydın bu konuya nazik bir şekilde cevap vermen gerekmekteydi. Çünkü o kadar insanın sana saygısı var o insanda "Visaly" takım flaması taşıdığından buradaki en ufak bir kelimesinde takımı zedelenir. "Zedelenir derken batma, kötüleme olmaz" yargılama olur anladın mı?
İşte buda suç sıfır paket diyorsan insanlara kendin yapmak zorundasın. Her işi sıfırından anladın mı? İnternet tarayıcısından bulmayacaksın.vallahi anlamadım ben bişey pakette hazır sk veya plugin kullanıyorum diye mi racon kesmeye çalışıyorsun .s
Sırf başarısı olduğu veya olmadığı için kimseyle ortak bir işe girmem Cylonce beyefendi, zira ortak bir işte başarıdan çok güveni önemsiyorum. Elbette sonrasında sana olan güvenim parçalara ayrılıp yok olduğu için verdiğim karardan ötürü oldukça memnunum.@Anathory
O gün mesajlar dursaydı. Madem başarısız bir insan olmama rağmen gelip karşıma Melowdy & Sen üçümüz takım kuralım demezdin.
Karalama kampanyası başlatmadım. İşini doğru veya yanlış yaparsın beni alakadar etmez. Takım üyen gelip burada laubali bir şekilde alayca konuşursa olayları bilmeden bende böyle konuşurum.Ben sırf bir kişinin yaptığı bir şey için tüm ekibi karalamam şahsen.
Ekip hakkında aklında ne varsa gel discordumuza destekten sor EKİP hakkında bildiklerini ekip çalışanı değil aklındakileri düzeltelim ücretsiz ne satıyormuşuz.

efekurban
dolandırıcı bi çocukla düzgün konuşmamı mı bekliyorsun ciddi ciddiKaralama kampanyası başlatmadım. İşini doğru veya yanlış yaparsın beni alakadar etmez. Takım üyen gelip burada laubali bir şekilde alayca konuşursa olayları bilmeden bende böyle konuşurum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!