Çözüldü fleco (Abdullah T) ve Mat's (Cylonce) İfşaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah T. nin mesaj geçmişini bilerek x forumuna atmadım çünkü onlara o primi bile vermek istemiyorum.

Şimdi buradaki kardeşlerime bi bilgilendirme yapayım. Ben 50 TL nin peşine düşüp birinin banını açacak değilim, keza ayda 600-700 tl getiren ADSENSE reklamlarını dahi bu foruma deneyiminiz bozulmasın diye koymuyorum. Mesaj geçmişinde, Abdullah tüm eski müşterilerine para iadesi yaptığına dair 5-6 tane gruba çekti beni. Hepsi de onayladı. Ben de şunu söyledim;

Abdullah, eski adınla foruma gelmen şahsıma ve tüm müşterilere bir saygısızlık olacaktır bu yüzden yeni bir sayfa açmak istiyorsan yeni bir hesapla gel, doğal olarak da biten Onaylı Satıcı ücretini öde.

Bunda ne gibi bir rüşvet ne gibi bir hak yemek ne gibi bir paragözlülük var? Söyler misiniz. İnsanların kim olduğunu tanımadan, bilmeden ne zorluklarla bu günlere geldiği hakkında en ufak hatta bir gram bile bilginiz olmadan bu tarz yorumları sağda solda yapan çok insan var. Ben 2 yıldır aralıksız bu site için çalıştım didindim hala didiniyorum.

Hakkım mı benim ayda 500-600 TL kazanmak? Asgari ücretin %25 i olan bu meblağı verdiğim emekler karşılığında cebime almak? Bence hakkım. Siz gününüzün 16 saatini aralıksız hem şirketlere hem foruma hem de sosyal hayatınıza harcasanız emin olun burada açıklama yapma gereği bile duymazdınız belki.

Ben buraya sevgimi, dostluğumu ve sizden biri olduğumu kanıtlamak için geldim, hala daha öyleyim. Benden şüphe eden, benim hakkımda sağda solda yalan yanlış konuşan insanlar; Benim bu foruma durumu olmayan onlarca arkadaşa ücretsiz dağıttım Premiumlar ve Onaylı Satıcılar var yeter ki projelerine güveneyim.

Benim tek suçum insanlara şans vermemdir, bunu da bu olaylardan sonra yapmamam gerektiğini 23 yaşımda anlamış oldum.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim tüm MC-TR ailesine.
Peki ya Cylonce?

Adam dolandıralım parasını yiyelim.
Sonra gidip özür dileyelim parasını iade edelim.

Sonra hop en haklı benim.

Bu x kişisine açılan kaçıncı konu buna bakmamız lazım tamam 1-2 defa olur affedilir ancak her ay neredeyse bu konuları görüyoruz ve hala yeni hesaplarla geliyor. Bir kişi mi yoksa yüzlerce forum üyesi mi daha önemli anlayamadım.

Bu x kişisine açılan kaçıncı konu buna bakmamız lazım tamam 1-2 defa olur affedilir ancak her ay neredeyse bu konuları görüyoruz ve hala yeni hesaplarla geliyor. Bir kişi mi yoksa yüzlerce forum üyesi mi daha önemli anlayamadım.
Hangi taraf daha fazla para kazandırırsa o taraf daha önemli

Cylonce den beklemezdim böyle bir şey. Geçmiş olsun

agaaaaaaaaaaaaaaa abdullah'a güvenmeyeni de ne biliyim siparişi geciktirmek için bütün sülalesini vefat ettirdi adam ksgldfhşkşlfhgklş

Konuyu bir süredir takip ediyorum aklımdaki bir soruyu biri sordu fakat mesaj nedense silinmiş neden sildiniz? Herhalde mantıklı bir cevabınız vardır diye düşünüyorum mctr yönetimi.

Xlb_r0yCSlqzK1ojXpAazg.png

(Başkaları yazmadan söyleyeyim evet sırf bu mesajı yazmak için kayıt oldum çünkü bu soruyu bir çok kişi merak ediyor bende dahil fakat mesajların böyle silinerek üstü kapatılması hiç hoş değil .)

Konuyu bir süredir takip ediyorum aklımdaki bir soruyu biri sordu fakat mesaj nedense silinmiş neden sildiniz? Herhalde mantıklı bir cevabınız vardır diye düşünüyorum mctr yönetimi.

Ekli dosyayı görüntüle 147501

(Başkaları yazmadan söyleyeyim evet sırf bu mesajı yazmak için kayıt oldum çünkü bu soruyu bir çok kişi merak ediyor bende dahil fakat mesajların böyle silinerek üstü kapatılması hiç hoş değil .)
Bence sizden başka kimse merak etmiyor.

Merhabalar, tekrardan beni seven ve beni sevmeyen linçleyen arkadaşlara selam olsun. Şimdi bana teklif sunuldu X takımı yani @Akrei! sayın Hypnos takım sahibi ile görüştüm.

1- Başarılı
2- Başarılı
3- Başarılı
4- Başarılı
5- (Beklemede)

Mevcut siparişleri tamamladım. Eğer şahsi adıma "dolandırdı, paramızı aldı kaçtı" diyerekten bir laf, söz varsa konuşsun. Unutmayın ki, insanın geçmişi asla ve asla insanı bırakmaz. Forum kitlesi nasıldır bilir misiniz?

X kişisi dolandırdı "photoshop" mesajlar shop edilir ve forum üstüne atılır. Diğer forumda ki 13-14 yaş kitlesi şunları yazar. "Üf doolandndırıcccıııııııı, benide dolandırdıııııııııı, paramı aldı kaçtıııı" @EnderOyuncu diyor ki; Bu şahıs böyle yaparak paraları alıyor kaçıyor. Komik duruma düşürüyorsun. Buradaki birkaç insan geçmişimi biliyor yaptığım icraat ve eklenti paketlerinide biliyorlar. Şimdi herkes linçliyor ya eyvallah..

Unutmayın! bir zamanlar "CLASY takım kurucusuydum" forum kariyerinde şunları yaptım. Moderatör Şefi, Destek Şefi, Yönetici Yardımcısı oldum. O kadar sipariş tamamladım. Doğrudur, hiç hatam olmadı diyemem parası geçen insanlarda vardı. Lakin hiçbir insanın parasını çalıp kendim bir köşeye geçip seyredip parasını yiyeyim demedim.

100-500 arasında ki paralar küçük paralardır. İnsan şerefini, namusunu bu paralar için satar mı? Satmaz. Küçük çocuk kitlesine göre bu paralar çok büyük paralardır. @Batuhan Yenidogan dediği sanal dünyayı bırakıp sizi gerçeklerle yüzleştiren bir dünyaya geçiş sağlarsanız. 24 Saat emek verip o suratınızda ki teri akıtıp bu paraları kolayca kazanabilirsiniz.

Ben asla ve asla takım çökertme işlerine girişmedim ve girişmemde benim sadece "baltalanacak" mesajları buraya atan @EmreSHN arkadaşa da teşekkürlerimi sunarım. Diğer "iyi mesajlarımı yok edip" Ben kimlik değiştirmedim gidip batuhan'a yazıp bana onaylı satıcıda ver demedim. Kendim yeni hesap açıp işinin en iyisi olan @Akrei! tarafından yönetilen sıcak kanlı Hypnos ekibine girdim ve başarılı satışlarımı gerçekleştirdim.

-
Şimdi isterseniz küfür edin isterseniz dolandırıcı, hırsız diyin umrumda değil insanın kendi yaptığı ve gördüğü yeterdir.

apo abim ve cyclonce den bişi alıp iade istememe çelinç (pardon dolandırılmama)

boş yaptın

@EfeKurbann Visaly takımında ki, birkaç insan tanıdığım. İnsanları anlamadan, dinlemeden bir daha boş yaparsan o yapmış olduğunuz. Ücretsiz jar ve skriptler varya onları tek tek gönderebilirim. Seni burada ki sohbetinden takımını sorumlu tutarım.
ahaha tehdid mi ediyorsun çocuğu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl