Flaversum Konu Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SILIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.121
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SILIK

Ziyaretçi
Yorumlarınızı bekliyorum...

gv347g5w.jpg

Sanki "yetkililer" bölümü biraz olmamış gibi ama onun dışında çok güzel ;)

Benim için bu alanda şu ana kadar tanıdığım en iyisisin. İşlerini çok beğeniyorum. Başarılar.

Bol öpücüklü bir tasarım olmuş. Kötü tek yanı resim yükleme sitesinin kaliteyi düşürmesi ;)

Başarılı. Görüntü kalitesinin düşük olması bile tasarımın çekiciliğini ve amacını bozmamış.

Yine amiraldus ve yine harika, resim sitesinin kaliteyi düşürmesi dışında tasarım olarak gerçekten kaliteli bir konu tasarımı olmuş. Tebrik ediyorum ve gelişmen dileğiyle. Örnek bir insansın.

Başarılı. Görüntü kalitesinin düşük olması bile tasarımın çekiciliğini ve amacını bozmamış.
Teşekkürler.

Yine amiraldus ve yine harika, resim sitesinin kaliteyi düşürmesi dışında tasarım olarak gerçekten kaliteli bir konu tasarımı olmuş. Tebrik ediyorum ve gelişmen dileğiyle. Örnek bir insansın.
Senden de bekliyorum bu tür bir çalışma.

Kingdoms nedir? başlığı altındaki yazılar çok ve dar alana sıkıştırılmış görüntüsü rahatsız edici. Yetkililer kısmı düzenli olabilirmiş, son olarak da en alttaki "admiraldus & dream" imzasının arka planı tasarımın geneline uyumsuz olmuş. Bunların haricinde tasarım iyi.

Kingdoms nedir? başlığı altındaki yazılar çok ve dar alana sıkıştırılmış görüntüsü rahatsız edici. Yetkililer kısmı düzenli olabilirmiş, son olarak da en alttaki "admiraldus & dream" imzasının arka planı tasarımın geneline uyumsuz olmuş. Bunların haricinde tasarım iyi.
Yazılar gayet iyi. İmzanın arka planı artık siyah olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl