Ücretsiz Flat Sunucu Tanıtım Grafiği | Şimdiye Kadar En İyisi | İndir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Majoras

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
282

Discord:

Majoras#3286

Selam grafiker ve grafiker adayları,
Şimdiye kadar en iyisi başlığının ikinci versiyonu olarak kalite bakımından zengin, ücretsiz bir sunucu tanıtım konusu sunuyorum. Tasarım basit ve şıktır. PSD dosyalarını açmadan önce FONT klasöründe verdiğim fontları kurunuz aksi taktirde PSD dosyasını açtığınızda benim kullandığım fontları siz göremeyebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

m2EyjR.png

rOEkZV.png

D73bVO.png

Son düzenleme:
Tasarım gerçekten hoş. Zaten forumda tasarım konusunda tanınan birisin. Başarılısın ve başarını arttırma yolunda da ilerliyosun. Çoğu arkadaşımız için işine yarayacak bir tasarım olmuş ellerine sağlık. Bol şans!

@Majoras Efsane’dir ya emeğinin karşılığını alır, mapleri’dr dahil başarılar dostum :)

Forum da gördüğüm en iyi tasarımcılar gerçekten sen ve @Dramera 'dır. İşinizi hakkıyla yapıyorsunuz ve saygıyı hakediyorsunuz.Elinize kolunuza sağlık.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Ama nedense her benim tasarım yaptığım o kadar uğraşımdan sonra paylaşıyorsun bunları.
Sunucu konu tasarımıma saatlerce uğraştım 3 5 gün sonra sen geldin daha iyisini koydun bunu editleyeceğim şimdi :)

Forum da gördüğüm en iyi tasarımcılar gerçekten sen ve @Dramera 'dır. İşinizi hakkıyla yapıyorsunuz ve saygıyı hakediyorsunuz.Elinize kolunuza sağlık.
Eyvallah kardeşim, yakında photoshop için konu paketi hazırlamayı düşünüyorum. Bölüm bölüm tasarlayıp paket haline getiricem.

Selam grafiker ve grafiker adayları,
Şimdiye kadar en iyisi başlığının ikinci versiyonu olarak kalite bakımından zengin, ücretsiz bir sunucu tanıtım konusu sunuyorum. Tasarım basit ve şıktır. PSD dosyalarını açmadan önce FONT klasöründe verdiğim fontları kurunuz aksi taktirde PSD dosyasını açtığınızda benim kullandığım fontları siz göremeyebilirsiniz.

m2EyjR.png

rOEkZV.png

D73bVO.png
benim tarzim degil ama mukemmel olmus !

Gördüğüm en iyisinden biri ! iyisini sorarsan unutma (Dramera) Ama gerçekten ellerine sağlık MÜTHİŞ olmuş

Gayet başarılı, teşekkürler.

Başarlı eline sağlk

Başarılı, Ellerine Sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl