Çözüldü FlameCord Sorunu ( işin ehli insanlar bi bakabilir mi ? )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaanKeskin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.082
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaanKeskin

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
KaanKeskin

Discord:

Kaan Keskin#3863

Herkes bilir ki en iyi ( bence ) Fork olarak FlameCord'dur ancak şöyle bir sorun var ki ( Son Oyuncu, Badlion ) gibi Launcher'lardan sunucuma giriş yapamıyorum, ki bu çok büyük bir sorun nerdeyse çoğu kullanıcı bunun gibi Launcher'lar kullanıyor bunun çözümünü bilen baba yiğitleri buraya çağırıyorum.

ss.jpg

( Karaladığım kısım ip adresim. )
( Aldığım hata yukarıda ektedir. )
( FlameCord VDS sunucuma bağlıdır. )
( Port hatası falan yoktur. )
( Ayrıca son olarak FlameCord'un 0.4 versiyonunu denediğim zaman sıkıntısız Launcher'lardan girebildiğimi fark ettim ancak sorun şu ki eski sürüm olduğundan 1.16.5 üzerini desteklemiyordu ben hem 1.18.2'ye kadar destekleyen hem de Launcher'lardan ( Son Oyuncu , Badlion , T Launcher ) girilebilmesini istiyorum.

T launcher sıkıntısız giriliyormuş :d

Herkes bilir ki en iyi ( bence ) Fork olarak FlameCord'dur ancak şöyle bir sorun var ki ( Son Oyuncu, Badlion ) gibi Launcher'lardan sunucuma giriş yapamıyorum, ki bu çok büyük bir sorun nerdeyse çoğu kullanıcı bunun gibi Launcher'lar kullanıyor bunun çözümünü bilen baba yiğitleri buraya çağırıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 201036

( Karaladığım kısım ip adresim. )
( Aldığım hata yukarıda ektedir. )
( FlameCord VDS sunucuma bağlıdır. )
( Port hatası falan yoktur. )
( Ayrıca son olarak FlameCord'un 0.4 versiyonunu denediğim zaman sıkıntısız Launcher'lardan girebildiğimi fark ettim ancak sorun şu ki eski sürüm olduğundan 1.16.5 üzerini desteklemiyordu ben hem 1.18.2'ye kadar destekleyen hem de Launcher'lardan ( Son Oyuncu , Badlion , T Launcher ) girilebilmesini istiyorum.
Waterfall forku olduğu için waterfall tarafından packet engeline takılıyor maalesef sonoyuncu ve badlion tarafı bunun ilgili hiçbir işlem yapmıyor 1 yıldır aşağıda bırakacağım linkden SonOyuncu girişli bir flamecord'u indirebilirsiniz;

İndirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu sürümden başka hariç maalesef çözüm yok Aegis kullanmanız gerekiyor çözümü için.

Waterfall forku olduğu için waterfall tarafından packet engeline takılıyor maalesef sonoyuncu ve badlion tarafı bunun ilgili hiçbir işlem yapmıyor 1 yıldır aşağıda bırakacağım linkden SonOyuncu girişli bir flamecord'u indirebilirsiniz;

İndirme linki:

VirusTotal:

Bu sürümden başka hariç maalesef çözüm yok Aegis kullanmanız gerekiyor çözümü için.
İlk olarak çok teşekkür ederim çalıştı ancak maalesef 1.18.2 ile giriş yapamadım artık dediğiniz gibi Aegis deneyeceğim, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl