Tasarım Fiyuuv! hazine sandığı! | Logo Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pwd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 840
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pwd

test
Elmaslar
-14
Minecraft
test

Discord:

test

HazineSandigiLogo.png

Önerilerinizi, eksiklerimi söylerseniz sonraki çalışmamda düzeltebilirim. (Sandık bölümü biraz kötü gözükmüş orayı düzelticeğim)​

Watermark'ı bu kadar abartmasa mıydın dostum? Logo bu zaten aynı isimle sunucu açmadağı sürece kullanmasının bir manası yok :D Onun dışında çok hoş olmuş.

Logo güzel ama hazine de biraz daha kabartma olsa daha güzel olabilirdi, ellerinize sağlık.

Watermark'ı aşırı abartmışşın gibime geldi resmen tasarıma bakarken zorlandım onun dışında gayet renk tonlarını hoş yapmışsın eline sağlık

Watermark'ı bu kadar abartmasa mıydın dostum? Logo bu zaten aynı isimle sunucu açmadağı sürece kullanmasının bir manası yok :D Onun dışında çok hoş olmuş.
Logo güzel ama hazine de biraz daha kabartma olsa daha güzel olabilirdi, ellerinize sağlık.
Watermark'ı aşırı abartmışşın gibime geldi resmen tasarıma bakarken zorlandım onun dışında gayet renk tonlarını hoş yapmışsın eline sağlık
Doğru söylüyorsunuz Watermarkı fazla abartmışım, değerli yorumlarımız için teşekkür ederiz.

Öncelikle logon hoşuma gitti ellerine sağlık güzel bir çalışma çıkarmışsın fakat bana göre eksik yönleri de var.

Arkadaşların da dediği gibi watermark'ı fazla kullanmışsın. Opaklığını biraz daha kısabilirdin. Bana göre diğer eksik yönü de yazıyı 3d göstermek için biraz daha öne çekebilirdin.

Hazineyi daha ön planda tutup craftı küçük tutman mantıklı olmuş. Yazılarda kullandığın renkler temaya uygun olmuş.

Sana ufak bir tavsiyem sandığın içine hafif bir light koysaydın daha hoş olurdu çünkü hazine sandığını açıp içindekiler parlıyormuş gibi bir efekt vermiş olurdun buda çalışmana ayrı bir hava katardı.

Öncelikle logon hoşuma gitti ellerine sağlık güzel bir çalışma çıkarmışsın fakat bana göre eksik yönleri de var.

Arkadaşların da dediği gibi watermark'ı fazla kullanmışsın. Opaklığını biraz daha kısabilirdin. Bana göre diğer eksik yönü de yazıyı 3d göstermek için biraz daha öne çekebilirdin.

Hazineyi daha ön planda tutup craftı küçük tutman mantıklı olmuş. Yazılarda kullandığın renkler temaya uygun olmuş.

Sana ufak bir tavsiyem sandığın içine hafif bir light koysaydın daha hoş olurdu çünkü hazine sandığını açıp içindekiler parlıyormuş gibi bir efekt vermiş olurdun buda çalışmana ayrı bir hava katardı.
Tavsiyen için teşekkür ederim :), watermark'ı kısacağım, lightda eklerim dediğin gibi, en kısa sürede.

Güzel olmuş gerçekten göz alıcı :)

Göz alıcı ve güzel bir logo olmuş. Bana göre sandığın olduğu bölüm biraz daha düz orantılı olabilirdi. Elinize sağlık.

• Elmas
Tepkiler: pwd
ya tasarım güzelde şu watermarkı azalt biraz (:

Çok fazla göz alıyor. Tam ne demek bilmiyorum ama koyulaştırma gibi bir şey yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl