Artiex#4349
Watermark'ı bu kadar abartmasa mıydın dostum? Logo bu zaten aynı isimle sunucu açmadağı sürece kullanmasının bir manası yok :D Onun dışında çok hoş olmuş.
Logo güzel ama hazine de biraz daha kabartma olsa daha güzel olabilirdi, ellerinize sağlık.
Watermark'ı aşırı abartmışşın gibime geldi resmen tasarıma bakarken zorlandım onun dışında gayet renk tonlarını hoş yapmışsın eline sağlık
Öncelikle logon hoşuma gitti ellerine sağlık güzel bir çalışma çıkarmışsın fakat bana göre eksik yönleri de var.
Arkadaşların da dediği gibi watermark'ı fazla kullanmışsın. Opaklığını biraz daha kısabilirdin. Bana göre diğer eksik yönü de yazıyı 3d göstermek için biraz daha öne çekebilirdin.
Hazineyi daha ön planda tutup craftı küçük tutman mantıklı olmuş. Yazılarda kullandığın renkler temaya uygun olmuş.
Sana ufak bir tavsiyem sandığın içine hafif bir light koysaydın daha hoş olurdu çünkü hazine sandığını açıp içindekiler parlıyormuş gibi bir efekt vermiş olurdun buda çalışmana ayrı bir hava katardı.

Every Night
KeremANL#2185
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!