İnceleme Fiyatı 50 Türk Lirası Olan Oyun Epic Games Tarafından Dağıtılmaya Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.
Elmaslar
568
Minecraft
SenseiMC

Discord:

Sensei#7806

1608233036747.png

Cities: Skylines Adlı Oyun Ücretsiz Oldu

Epic Games Store Şaşırtmaya Devam Ediyor!
17 Aralık tarihinden sonra 2021 yılında kadar her gün ücretsiz bir oyun vermeyi planlayan oyun satış devi Epic Games Store'nin bugünkü ücretsiz vereceği oyun olarak karşımıza çıkan oyunun ismi Cities: Skylines. Satış fiyatı 50,00 Türk Lirası olan bu güzel oyunu nasıl elde edebileceğinizi bazı kaynaklardan bulabilme şansınız var. Her hafta yeni ücretsiz oyunlar veren Epic Games Store, 2020 yılının sonunda özel bir kampanya hazırladı. Bununla birlikte Epic Games, bu kampanya kapsamında 15 gün boyunca her gün yeni bir ücretsiz oyun vermeyi planlıyor.

1608233383731.png

Bu güzelim platforma düşman platformlarda genellikle yüksek fiyatlara satılan güzel oyunları da ücretsiz olarak veren Epic Games, şimdi fiyatı 50,00 TL olan Cities: Skylines oyununu ücretsiz yaptı. Cities: Skylines adlı bu oyun bir şehir kurup geliştirdiğimiz strateji/simulasyon kategorisinde yer alıyor. Epic Games Store'nin bedavaya verdiği bu oyunda isminden yola çıkarak oyunun sivil havacılık üzerinde yoğunlaştığını görebiliriz. Bir başka deyişle oyunda gelişmiş bir sistem var ve lojistik konusu, oyunun belkemiğini oluşturuyor dersek doğru bir ifade kullanmış oluruz. Oyunda bir belediye başkanıyız ve güzel şehrimize ne yapmamız gerektiğini ve nasıl yapılacağı konusunda bütün yetki bizim elimizde dersek yanlış olmaz. Bununla birlikte bu güzel oyunda gelen farklı mod destekleri ile de neyin ne kadar zorlayıcı olacağını seçmek de tamamen oyuncuya kalıyor.

30 Haziran günü 12 TL verip Steam üzerinden satın almıştım ve geri iade edemiyorum oyunu :D

Sözde heryerde sızdırıldı diye gezen listenin daha başında yanlış çıktı. Bugün Çıkması gereken Dying Light' dı.

EPIC GAMES IN VERECEKLER/YAPACAKLARI TAM LİSTE !!11!!1!!
3000 bin liralık çeyiz seti
bedava birebir replika airpods
2 ay bedava elektrik su doğalgaz
afrikadaki aç çocuklara yardım
ofisin önüne dev havuz

Hayallerimle oynadın... Cities Skyline ne? Bana Dying Light lazım Red Dead Redemption lazım.

Bilgilendirme için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl