Fiyat performans?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ProEdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.214
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProEdo

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
69
Minecraft
pBooom
Facebook
Yok
X
Yakında
Arkadaşlar en uygun fiyat performans hosting firmalarını önerir misiniz 150tllik bir bütçem var sunucu açacağız. WebHosting olsun domain olsun hepsi var fakat vds alacağız yeni bir vds şuanda elimizde redoya dan alınmış bir 4gblık var değiştireceğiz (bu vdsi başka şey için kullanıyoruz)
kısaca fiyat performans hosting önerir misiniz

Arkadaşlar en uygun fiyat performans hosting firmalarını önerir misiniz 150tllik bir bütçem var sunucu açacağız. WebHosting olsun domain olsun hepsi var fakat vds alacağız yeni bir vds şuanda elimizde redoya dan alınmış bir 4gblık var değiştireceğiz (bu vdsi başka şey için kullanıyoruz)
kısaca fiyat performans hosting önerir misiniz
150₺ sadece VDS için ise Keyubu Ryzen sunucusu kesinlikle.

150₺ sadece VDS için ise Keyubu Ryzen sunucusu kesinlikle.
gördüğüm büyük sunucuların çoğunun rabisu kullandığını görüyorum ve rabisuda ryzen 9 8gb baktığım zaman 2 core CPU diyor fakat keyubu da 4core o zaman neden büyük sunucular keyubu yerine rabisu kullanıyor acaba sebebi nedir daha iyi olması mı yoksa başka sebepleri mi va acaba

gördüğüm büyük sunucuların çoğunun rabisu kullandığını görüyorum ve rabisuda ryzen 9 8gb baktığım zaman 2 core CPU diyor fakat keyubu da 4core o zaman neden büyük sunucular keyubu yerine rabisu kullanıyor acaba sebebi nedir daha iyi olması mı yoksa başka sebepleri mi va acaba
Büyük sunucu dediğine göre illaki bi mazeret vardır rabisu ile bi görüşme yapıp değişik paketler kullanıyor olabilirler.

arkadaşlar ben vergi levhasız ve discord üzerinden vds almayacağım bilginize.

Ryzen 9 gibi aşırı üst bir işlemci kullandıkları için 2 core kullanıyorlar büyük ihtimalle. Zaten 140TLlik paketleri 16GB RAM+Xeon 6Core işlemci.

Ryzen 9 gibi aşırı üst bir işlemci kullandıkları için 2 core kullanıyorlar büyük ihtimalle. Zaten 140TLlik paketleri 16GB RAM+Xeon 6Core işlemci.
evet bende onu farkettim fakat keyubuda daha fazla core varken neden daha uygun ve bu iki firma rakipken rabisunun fazla yapmasının amacı nedir daha ne üst bir kalite sunduğudur onu merak ettim

evet bende onu farkettim fakat keyubuda daha fazla core varken neden daha uygun ve bu iki firma rakipken rabisunun fazla yapmasının amacı nedir daha ne üst bir kalite sunduğudur onu merak ettim
Bende yeni bir sunucu açacağım ve müşteri hizmetleri ile görüştüm ama cidden uygun değil. Neden tercih ediyorlar anlamadım.

Bende yeni bir sunucu açacağım ve müşteri hizmetleri ile görüştüm ama cidden uygun değil. Neden tercih ediyorlar anlamadım.
peki sizce ryzen işlemci mi yoksa xeon mu ve bu arada siz nereden vds aldınız acaba

peki sizce ryzen işlemci mi yoksa xeon mu ve bu arada siz nereden vds aldınız acaba
Şahsen batihost tercih ediyorum. Keyubuya whatsapptan ulaştım ama 3 gündür cevap yok.

Ayrıca Ryzen işlemci çok daha iyi olur 2 core vermelerine rağmen.

Şahsen batihost tercih ediyorum. Keyubuya whatsapptan ulaştım ama 3 gündür cevap yok.

Ayrıca Ryzen işlemci çok daha iyi olur 2 core vermelerine rağmen.
şuanda batihost keyubu olsun rabisu olsun hepsine baktım fakat şuanda en iyi ve uygunu redoya.net gibi duruyor sizde bakarsanız göreceksiniz

Keyubu Türkiye'de büyük sunucularla çalışıyor üst kısımda ve sitede referansları bulunuyor olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl