[Fix] Spam mesaj atanlarla alakalı öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BRKN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 539

Sizce?

• Hayır

Oy: 0 0,0%
  • ha?

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BRKN

deli
Yasaklandı
Elmaslar
207
Minecraft
LordBorakan

Discord:

BRKN#0929

Twitter gibi forumda saatlik yanıt limiti olabilir ve mesaj atma süresi arttırılabilir. Sizi bilmiyorum fakat sunucu hesabı diye mesaj sayısına çıkmak için spam atanlar hatta 2 senelik konuları canlandıranlar benim hoşuma gitmiyor.

1697992890302.png

Merhabalar,

Forum kuralları ve bazı sunduğumuz "şartlarımızı" güncelleyeceğiz. Mevcut forumun aktifliğini göz önüne alırsak şu anda mesaj spam limitinin süresini artıracak bir düzenleme getiremeyiz.

Sunucu / Hosting ve vb. hesapların en az 10 mesaj veya x mesaj kasma zorunluluğunu kaldırabiliriz.

Öneriniz için teşekkür ederim.

Merhabalar,

Forum kuralları ve bazı sunduğumuz "şartlarımızı" güncelleyeceğiz. Mevcut forumun aktifliğini göz önüne alırsak şu anda mesaj spam limitinin süresini artıracak bir düzenleme getiremeyiz.

Sunucu / Hosting ve vb. hesapların en az 10 mesaj veya x mesaj kasma zorunluluğunu kaldırabiliriz.

Öneriniz için teşekkür ederim.
Kaldırılması gerektiğini düşünüyorum, gereksiz spam atmaktan başka bir şey yapılmıyor çünkü sunucu ve hostiing hesaplarında.

Merhabalar,

Gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl