First spawn ve spawn çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BRKN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 574
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BRKN

deli
Yasaklandı
Elmaslar
207
Minecraft
LordBorakan

Discord:

BRKN#0929

Sunucumda bir sürü yöntem denedim fakat hiçbir şekilde ilk girişte yeni dünyaya atmıyor. Önceden doğrudan world dünyasında spawnım vardı diye halen daha eski kordinatlara atıyor fakat yeni spawnım Spawn dünyasında. Skript yaptım ilk girişte spawn çektirdim olmadı, authmeden ayarladım olmadı, essentialstan ayarladım olmadı. Bunun bir force yöntemi var mı? Authme ayarlarımda ilk girişte blind atıp spawna ışınlıyor, sonradan çıktığı lokasyona geri atıyor. Çıktığı lokasyonu ele alıp eski spawna atıyor first joinde, ama register atarken doğru spawna gidiyor.

Sunucumda bir sürü yöntem denedim fakat hiçbir şekilde ilk girişte yeni dünyaya atmıyor. Önceden doğrudan world dünyasında spawnım vardı diye halen daha eski kordinatlara atıyor fakat yeni spawnım Spawn dünyasında. Skript yaptım ilk girişte spawn çektirdim olmadı, authmeden ayarladım olmadı, essentialstan ayarladım olmadı. Bunun bir force yöntemi var mı? Authme ayarlarımda ilk girişte blind atıp spawna ışınlıyor, sonradan çıktığı lokasyona geri atıyor. Çıktığı lokasyonu ele alıp eski spawna atıyor first joinde, ama register atarken doğru spawna gidiyor.

Eğer yok ise Çalışan Adam Akıllı Spawn-Setspawn Skript'i Kullan:

* Authme:
/authme setspawn
/authme firstsetspawn

* MultiverseCore
/mv setspawn

*Essentials
/setspawn

Eğer yok ise Çalışan Adam Akıllı Spawn-Setspawn Skript'i Kullan:

* Authme:
/authme setspawn
/authme firstsetspawn

* MultiverseCore
/mv setspawn

*Essentials
/setspawn
Çalışmıyor.

Nasıl çalışmıyor?

Komutlar mı çalışmıyor yoksa, Yapıyorsun yine mi çalışmıyor?
Eğer öyle bir şey ise eklentilerini kontrol et. Eğer yine yapamıyorsan dediğim skripts ekleyebilirsiniz.

Authme ayarlarında, ilk girişte oyuncuyu yeni dünyaya ışınlamak için "authme.settings.firstjoin.blind" permini oyuncularda "false" yapın

Essentials ayarlarında, ilk girişte oyuncuyu yeni dünyaya ışınlamak için, "essentials.spawn.firstjoin" permini oyuncularda "false" yapın

server.porperm diye bir kısım vardı ordan worldu ayarlayınız.

Merhaba, yardım ve destek konunuzda 3 gündür etkileşim bulunmamaktadır. Gelen yanıtlar üzerinden yardım aldığınız konunuz çözüldüyse, konu içerisinde belirterek "çözüldü" olarak işaretleyiniz. Gereken şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl