Firmama işçi arıyorum! (İRONİ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680

FİRMAMA İŞÇİ ARIYORUM!

Dostlarım bizim bir firmamız var ve işçi arıyoruz. Peki firmanız ne üzerine diye soracak alanlara cevabım genel iş her işi yapacak bir profilde kişiler arıyoruz.
Çalışacak kişilerden istediğim özellikler günde 36 saat çalışacak dediğimiz gibi her işi yapacak ve 20 yaşında olup 50 yıllık hayat tecrübesine sahip olması gerekli. Bu kadar kolay özelliklerde işçi arıyoruz fakat 10 yıldır ne yazık ki firmamız hâlâ işçi bulmuş değiliz. İşçiye vereceğimiz maaş işe günlük (1 simit, 1 çay + 20 tl) umarım bu sefer işçi bulabiliriz.

Firmamız uzun yıllardır bu sektörde(genel sektör) işçi sayımız yıllar içinde gitgide artmaktadır.

1990: 0 çalışan - 2000: 0 çalışan - 2010: 0 çalışan - 2021: 0 çalışan

Sizde bizlere katılmak isterseniz yorumlarda belirtebilirsiniz.

Lütfen kurallara uyarak yorum yapınız.

Sizinle çalışmak isterim

Merhaba çayı iptal edip 2 simit e anlaşırsak yarın gelir başlarım

Simit çay değilde, çikalata ekmek bide süt ver olur.

FİRMAMA İŞÇİ ARIYORUM!

Dostlarım bizim bir firmamız var ve işçi arıyoruz. Peki firmanız ne üzerine diye soracak alanlara cevabım genel iş her işi yapacak bir profilde kişiler arıyoruz.
Çalışacak kişilerden istediğim özellikler günde 36 saat çalışacak dediğimiz gibi her işi yapacak ve 20 yaşında olup 50 yıllık hayat tecrübesine sahip olması gerekli. Bu kadar kolay özelliklerde işçi arıyoruz fakat 10 yıldır ne yazık ki firmamız hâlâ işçi bulmuş değiliz. İşçiye vereceğimiz maaş işe günlük (1 simit, 1 çay + 20 tl) umarım bu sefer işçi bulabiliriz.

Firmamız uzun yıllardır bu sektörde(genel sektör) işçi sayımız yıllar içinde gitgide artmaktadır.

Sizde bizlere katılmak isterseniz yorumlarda belirtebilirsiniz.

Lütfen kurallara uyarak yorum yapınız.
36 saat değil 4 saat olursa ve yömye 100tl olursa olur .d

Şey herhalde beni gözünüz kapalı alırsınız mskfkdsk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl