Firedia,Viasly,GuiderNetwork Filistine Bağış Projesi! Herkes davetli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhansnp

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Skaryone
X
emirhankocts

Discord:

Emirhan#6557

BAĞIŞ PROJESİ

Öncelikle tüm forum ailesinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Bayram, ama nasıl bayram? Mazlumun şiddet gördüğü, ezildiği, şehit edildiği bayram. İlk mescidimiz Mescid-i Aksanın yıkılmaya çalışıldığı bayram. Biz bu bayramda Filistinli kardeşlerimize destek olmak istiyoruz.

Firedia ekibinin başlattığı bir proje ile bayram boyunca satılan tüm ürünler filistine bağışlanacak. Şu an Firedia,Viasly ve Biz GuiderNetwork ailesi varız. Bu süreçte bu projeye herkesi; Hostingleri, Ekipleri, Forumları ve Minecraft sunucularını davet ediyoruz. Bir elin nesi var iki elin sesi var lütfen kimse desteklerini esirgemesin. Bayram sonu dekont paylaşılacaktır.
Firedia ekibinin başlattığı bir proje ile bayram boyunca satılan tüm ürünler filistine bağışlanacak. Şu an Firedia,Viasly ve Biz GuiderNetwork ailesi varız. Bu süreçte bu projeye herkesi; Hostingleri, Ekipleri, Forumları ve Minecraft sunucularını davet ediyoruz. Bir elin nesi var iki elin sesi var lütfen kimse desteklerini esirgemesin. Bayram sonu dekont paylaşılacaktır.

Biz bu projeye aynı zamanda eski sunucum olan KnightNetwork sunucusunu davet ediyoruz. Eminiz ki hep birlikte 5 de olsa 10 da olsa katkı sağlayabiliriz.

Destek olmak isteyenler;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

C6CBA5C9-611E-49BC-B0E9-EFBA04D3B3A8.png

Benim şahsen şu ana kadar oynadığım en zevkli survival sunucusuydu gerek küçükleri gerek büyükleri herkes birbirine saygılı zaten olmak zorunda çünkü adminler modlar maşallah şahin gibiler başarılarının devamını dilerken sizleride bu eşsiz minecraft survival serverine beklerim

Benim şahsen şu ana kadar oynadığım en zevkli survival sunucusuydu gerek küçükleri gerek büyükleri herkes birbirine saygılı zaten olmak zorunda çünkü adminler modlar maşallah şahin gibiler başarılarının devamını dilerken sizleride bu eşsiz minecraft survival serverine beklerim
kanka bu yorumun bu konuyla ne alakası var ama ben yınede geliyorum o sunucuya

Bağışların cebe indirilip harcanmıyacağının güvencesini vermek istemiş sanırım.

O şekilde belirtebilir, yazmış olduğu mesajın "bağış" başlığı içeren bir konunun altında yerinin olmaması gerekirdi. Rapor attım geri çevrildi, saçma.

Ek olarak; güzel bir birliktelik ve bir amaç olmuş. Bol şans dostlar, umarım hedeflediğiniz şekilde amelinizi gerçekleştirebilirsiniz.

O şekilde belirtebilir, yazmış olduğu mesajın "bağış" başlığı içeren bir konunun altında yerinin olmaması gerekirdi. Rapor attım geri çevrildi, saçma.

Ek olarak; güzel bir birliktelik ve bir amaç olmuş. Bol şans dostlar, umarım hedeflediğiniz şekilde amelinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Aslında burada cebe indirilecek bir şey bulunmamakta yani bireysel olarak kendiniz de kızılayın kendi sitesinden bağış yapabilirsiniz. Bizim amacımız farkındalık yaratmak. X kişisi ürün aldıktan sonra oyunda ürününü zaten kullanacak. Biz de Kızılaya attığımız bağışın dekontunu paylaşacağız.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Aslında burada cebe indirilecek bir şey bulunmamakta yani bireysel olarak kendiniz de kızılayın kendi sitesinden bağış yapabilirsiniz. Bizim amacımız farkındalık yaratmak. X kişisi ürün aldıktan sonra oyunda ürününü zaten kullanacak. Biz de Kızılaya attığımız bağışın dekontunu paylaşacağız.
Ek olarak;

Tarafımca düzenlenen videoda bağış dekontunun paylaşılacağını belirtmiştik. Aynı zamanda biz Firedia, Viasly ve GuiderNetwork olarak bağış etkinliği başlatmak yerine, Sitelerimize yüklenen krediyi doğrudan Kızılay'a aktarırken sizin de yüklediğiniz kredileri kullanabilmenizi sağlıyoruz. Yani hem bağış yaparken hem de hizmet alabiliyorsunuz. Karşılıksız hizmetimiz ile hem sizlerin bağış yapmasını sağlıyor hem kendimizin bağış yapmasını sağlıyoruz. İsteğimiz belki milyonlarca insanın hayatını kurtaramasakta erişebileceğimiz maksimum kişiye ulaşabilmek. :) İyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl