Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

1.png

2.png

3.png

4.png

Müşterimizin bütçesine uygun, hafif sade ama göze hoş gelen bir iş çıkartmaya çalıştım.
Bu tarz tasarımlara sahip olmak için ulaşın: AsinPW#1096

Son düzenleme:
Elinize emeğinize sağlık çok güzel ?

Hafif ama sade diyerek yaptığınız konu tasarımı bu ise diğerlerini merak ediyorum. Konu tasarımını çok beğendim tebrik ederim.

Turuncu şekiller effsane olmuş.

Elinize emeğinize sağlık çok güzel ?
? ?

Hafif ama sade diyerek yaptığınız konu tasarımı bu ise diğerlerini merak ediyorum. Konu tasarımını çok beğendim tebrik ederim.
Hafif sade diye başladım ortaya bu çıktı :D bence fena değil. Diğer eserlerimiz müzemizde sergilenmektedir. Yorum için teşekkürler ?

With by AsinPW der susarım.
AsinPW kimmiç ya, retro tasarım dışında tasarım yapmayı bilmez o (parantez içinde ünlem)

Turuncu şekiller effsane olmuş.
Bu formül her zaman tutar :D Yorumun için teşekkürler ?

AsinPW'nin patateslerini kemirirken ve Heavymetal'i abartıp ortaya sıradışı tasarımlar yaratmasını düşünmüştüm. Kim bilir, belki bir gün o patateslerinden ben de bir ısırık alırım? ? Haa bu arada,

Da vinci görse kıskanır. - AsinPW.

AsinPW'nin patateslerini kemirirken ve Heavymetal'i abartıp ortaya sıradışı tasarımlar yaratmasını düşünmüştüm. Kim bilir, belki bir gün o patateslerinden ben de bir ısırık alırım? ? Haa bu arada,

Da vinci görse kıskanır. - AsinPW.
Patateslerimden bir ısırık alana yanında soğuk kolada veriyorum, hem de beleş ? gizli bilgi, baktıktan sonra sil.

Metallica'dan sonra da Vinci'de beni kıskanmaya başladı yeğenim. ??

kaptan kör ettin beni görseler nedir tasarım çöb ben bile daha iyi yaparım net

konu tasarımı harika olmuş<3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl