? Firedia - Daha iyi bir bayram dileği ile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LimeNW

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
24
Discord İzni
01.jpg

Firedia - Daha iyi bir bayram dileği ile...

Selamlar, hepinizin bayramını en içten dileklerimizle kutlarız. Bayram boyunca sitemiz üzerinde yapacağınız tüm harcamalarda kullanabileceğiniz %30 indirim kuponu bulunmaktadır.

Site adresi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kupon kodu: IYI-BAYRAMLAR

Filistin'de yaşanan olayları yakından takip ediyor ve ciddi bir üzüntü yaşıyoruz. Bayram boyunca kazandığımız tüm geliri Filistin'e bağış olarak göndereceğiz. Dekont konuda paylaşılacaktır. O zaman sizi hazırladığımız video ile baş başa bırakalım. ❤️

Viasly ekibinede bağış için verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Kendilerinin konusuna gitmek için tıklayabilirsiniz!

Videoya kalbimi bıraktım. Elimizden bir şey gelmiyor maalesef.

"Bir zulme engel olamıyorsanız, Onu herkese duyurun!" Hz.Ali

İyi bayramlar.

Kalbimi bıraktım bu videoya kardeşim.

Forumda beni en çok etkileyen paylaşımlardan birisi olabilir. Başka bir ekip üyesi olarak dahi sitenizden yakın zamanda bir şeyler almayı planlıyorum yaptığınız şey için tebrik ederim ❤️

Tüm islam aleminin mutlu bir yıl geçireceği günlerin gelmesi dileği ile Herkese iyi bayramlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl