SéNi İmKaNsIz oLmAnA raqMén ÖLÜMÜN'é Sewdİmhoş, sewdim.
Genelde müşterinin sunucu türünü esas alarak tarz belirliyoruz. Bu logoyu yaptıran müşterimiz özellikle bal ve arı temalı olmasını istedi. Yorumun için teşekkürler ?Bu tarz tasarımını beğendim, daha çok bu tarz yapmalısın.
İşin içine arılar girince birazda doğadan öğeler kullanmak gerekti, en iyi alternatif ağaç dalları oldu hatta alttaki oyuncu yazısındaki dalların ucunda arı kovanı bulunmakta. Müşterimizin bütçesi az daha yüksek olsaydı o dalları tek bir noktada birleştirip, yazının üstünden büyük bir ağaç çıkartırdım :D Ama verilen paraya uygun iş yapmak lazım.yahu asinpw yapacakta kötü mü olacak ?
logonun renk uyumu vs çok hoş olmuş eline sağlık fakat yazının sağ ve sol taraflarından çıkan o dalları pek beğenemedim harici muazzam bir iş yine eline sağlık
Aylardır mor palet kullanmıyorum :D Yorum için teşekkürler ?Mor arı görememek üzse de kaliteli iş kendini belli ediyor
Başarılı bir yorum ?Başarılı bir çalışma
Güzel bir iş çıkartmaya çalıştım. Yorum için teşekkürler ?Gayet güzel ve hoş duruyor eline sağlık
Tatlı bir logo ya öyle deme :D ASIN logosu biraz eski ve o zamanlar hem biraz yeniydim hem de keyfe kedere yapmıştım, herhangi bir projede kullanılmadı. Şu anlık sadece vitrinde sergiliyorum, artık hoşuma gitmemeye başladı ileride kaldırırım belkiİlk defa bi logonuzu beğenmedim. Ayrıca bunda da alıntı kısımlar var mı? Eski logo tasarımlarınızda alıntı yerler vardı ejderha gibi..
Ekli dosyayı görüntüle 180299
Ekli dosyayı görüntüle 180300
Yani sizin yaptığınız yerler güzel ama fikri beğenmedim. Çok çelimsiz durmuş yani ince falan ne biliyim anlatamıyorum :D Arkaplanı da yok ve çok yayvan olmuş.. Tam anlatamadım ama benim gözüme hitap etmedi gibiTatlı bir logo ya öyle deme :D ASIN logosu biraz eski ve o zamanlar hem biraz yeniydim hem de keyfe kedere yapmıştım, herhangi bir projede kullanılmadı. Şu anlık sadece vitrinde sergiliyorum, artık hoşuma gitmemeye başladı ileride kaldırırım belki
Müşteri odaklı yapılan tasarımlarda alıntı yapmıyorum. Logoyu beğenmemenin nedeni nedir :D Öğreneyim, ona göre sonraki logolarda dikkat edeyim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!