Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

pw_AlfaNW006.png

contactPW _orange.png

Günler geçtikçe kendini geliştiriyorsun, gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş umarım bu tarz logoları geliştirirsin.
Fiyatını öğrenebilir miyim acaba?

Günler geçtikçe kendini geliştiriyorsun, gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş umarım bu tarz logoları geliştirirsin.
Fiyatını öğrenebilir miyim acaba?
Firedia discord sunucusundan sipariş açarsanız detaylı bilgi verebiliriz, iş gücü yüksek olduğu için o kadar ucuz şeyler değiller :) Yorumunuz için teşekkürler ?

Wow, bu ne lan böle!
Tek kelimeyle efsane olmuş, eline sağlık.

İyi satışlar dilerim...​

Gözlerim kamaştı!
Kalite yüzünden !
Böyle logolar gördükçe aydınlanmış gibi oluyorum :D​

Verilen paranın karşılığını alan bir müşteri gerçekten logo alacaklar için sadece Firedia'yı önerebilirim gibi duruyor
elinize sağlık​

Gerçekten başarılı ve hoş bir çalışma kendinizi geliştirmeye mutlaka devam edin çok başarılı olmuş fakat daha da başarılı tasarımlarınızı da görmek isteriz. :)

W o o w!

Böyle güzel çizim yapan birilerini görünce kıskanıyorum. :D​

Tasarımdaki öğelerin yoğunluğu ve efektleri asıl vurgulanmasını gerektiğim ismi biraz arkaplana atmış ve genel olarak sıkışık bir şey ortaya çıkmış, bu karmaşa dışında gördüğüm tüm çalışmalarında olduğu gibi alışılmışlardan farklı, kendine çeken bir tasarım

Tasarımdaki öğelerin yoğunluğu ve efektleri asıl vurgulanmasını gerektiğim ismi biraz arkaplana atmış ve genel olarak sıkışık bir şey ortaya çıkmış, bu karmaşa dışında gördüğüm tüm çalışmalarında olduğu gibi alışılmışlardan farklı, kendine çeken bir tasarım
Evet, dediğine bir tık bende katılıyorum gibi ama, çizim mükemmel.​

Genel görünüm ve detaylar çok güzel, yalnızca çizimi beğenmedim pek. Ellerine sağlık :) Utkudan sonra güzel logo görmeyeli epey olmuştu...

Her yaptığın tasarım gibi buda mükemmel.​

@AsinPW ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bir logo çalışması olmuş. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl