🎬Filmleri Evde Mi, Sinemada Mı İzlemek Daha Keyifli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.892
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selam MC-TR Ailesi! 🎬
Deneyim. Bir filmi izlerken, konfor ve kişisel alan açısından evde (kendi cihazınızda) izlemek mi daha çok keyif verir? Yoksa atmosferi ve perdenin büyüklüğü için sinemaya gitmek mi?

Yorumlarınızı aşağıda paylaşın! 👇

Sinemada güzelde evde daha çok keyif alırım 😅

Film izlemiyorum 50den az izlemişimdir. Soruya gelecek olursak hiç sinemaya gitmedim. Evde izlemek daha keyifli. Ot gibi yaşamıyorum ama bunu alışkanlık haline getiremedim. Bir şeyden sıkılma sürem çok düşük değil ancak film izlemek ilgimi çekmiyor. Maksimum 3 sahne, zorlarsam 1 bölüm ancak izliyebiliyorum. Sebebi nedir sizce? İzleyen biri olarak yorumunuzu merak ediyorum.

Film izlemiyorum 50den az izlemişimdir. Soruya gelecek olursak hiç sinemaya gitmedim. Evde izlemek daha keyifli. Ot gibi yaşamıyorum ama bunu alışkanlık haline getiremedim. Bir şeyden sıkılma sürem çok düşük değil ancak film izlemek ilgimi çekmiyor. Maksimum 3 sahne, zorlarsam 1 bölüm ancak izliyebiliyorum. Sebebi nedir sizce? İzleyen biri olarak yorumunuzu merak ediyorum.
Bende hiç sevmem topu topu 2 kere gitmișirimdir ben dizi yanayım diziler en iyisi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl