film sitesi kuramıyorum hata alıyorum kururken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berk_Bey

Zombi Geldi, Beni Yedi
Sunucu Sahibi
Elmaslar
97
Minecraft
MEC
mehraba arkadaşlar ben film izleme sitesi kurmaya verdim ve bulduğum bi tane script indirdim kururken bir şeyler yanlış gitti yapamadım yapanlarınız varsa bana yardım edebilir mi ? tekrardan sıfır kurulum yapıcam yada nasıl kurulcağınıda anlatabilirsiniz NOT: resim isterseniz verebilirim

Son düzenleme:
mehraba arkadaşlar ben film izleme sitesi kurmaya verdim ve bulduğum bi tane script indirdim kururken bir şeyler yanlış gitti yapamadım yapanlarınız varsa bana yardım edebilir mi ? tekrardan sıfır kurulum yapıcam yada nasıl kurulcağınıda NOT:anlatabilirsiniz resim isterseniz verebilirim
Skype live:theblackby ekle yardımcı olayım.

Genelde böyle film sitesi scriptlerinde ayar.php veya baglan.php tarzında dosyalar bulunur. Bu dosyalardaki Mysql ayarlarını vs. yaptınızmı acaba ?

Genelde böyle film sitesi scriptlerinde ayar.php veya baglan.php tarzında dosyalar bulunur. Bu dosyalardaki Mysql ayarlarını vs. yaptınızmı acaba ?
yaptım ama adam yazılar yazmış o dosyarın içine tekrardan kontrol edicem dosyalara

Mysql bilgilerinizi aşağıdaki gibi ordaki yerelere giriniz.

Username = Kullanıcıadı
Password = Şifre
Port = Ellemene gerek yok.
IP = Localhost olarak kalabilir.
Database Name = Veritabanınızın adı.

Yukardaki gibi hostinginizin size verdiği bilgileri yazınız.

hocam ben kurdum ama hata alıyorum bu ne hatası olabilir ? acill yardım edin
XXDoEk.png

mehraba arkadaşlar ben film izleme sitesi kurmaya verdim ve bulduğum bi tane script indirdim kururken bir şeyler yanlış gitti yapamadım yapanlarınız varsa bana yardım edebilir mi ? tekrardan sıfır kurulum yapıcam yada nasıl kurulcağınıda anlatabilirsiniz NOT: resim isterseniz verebilirim
skype: umuya01 webmasterım sana yardımcı olabilirim.[DOUBLEPOST=1496978728,1496978665][/DOUBLEPOST]
hocam ben kurdum ama hata alıyorum bu ne hatası olabilir ? acill yardım edin
Basit bir hata,ftp deki dosyaları eksik.Sana önerim ya birdaha dosyaları at yada scripti bbaşka bir yerden indir.

Çözüm Budur. Konu kilitlene bilir.[DOUBLEPOST=1496978827][/DOUBLEPOST]Çözüm çok basit neden bu kadar fazla döndürdünüz ki? Özellikledee yetkililer :D xenforo da bu hata sık sık olur :D[DOUBLEPOST=1496979548][/DOUBLEPOST]Not: mysql den de kaynaklı olabilir! Temiz bir kurulum işi çözücektir.

skype: umuya01 webmasterım sana yardımcı olabilirim.[DOUBLEPOST=1496978728,1496978665][/DOUBLEPOST]
Basit bir hata,ftp deki dosyaları eksik.Sana önerim ya birdaha dosyaları at yada scripti bbaşka bir yerden indir.

Çözüm Budur. Konu kilitlene bilir.[DOUBLEPOST=1496978827][/DOUBLEPOST]Çözüm çok basit neden bu kadar fazla döndürdünüz ki? Özellikledee yetkililer :D xenforo da bu hata sık sık olur :D[DOUBLEPOST=1496979548][/DOUBLEPOST]Not: mysql den de kaynaklı olabilir! Temiz bir kurulum işi çözücektir.
istek attım[DOUBLEPOST=1496997833][/DOUBLEPOST]
Sorun çözüldüyse lütfen belirtiniz. İyi forumlar.
daha çözülmedi @umutcan157 ile bareber çözersek inşallah bildiridcem burdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl