Film Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Risee_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Risee_

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
84
Minecraft
Memoo33

Discord:

Toprak'#8526

Netflix'in ödüllü filmi olan Bird Box'ı öneririm :))

Adamın demek istediği gayet iyi anlaşılıyor burada öğretmenlik taslamaya gerek yok.

@Risee_
Yeşil Yol adlı filmi öneririm.
Teşekkürler önerin için. Netflix'te var mı?
200.gif

ım legend , ınsteller, archive izliyebilirsin. Archive son zamanlarda izlediğim güzel bir film

Yukarıda gördüğüm kadarıyla Netflix içerisinde bir film arıyorsun. Bird Box, I'm Legend, Enola Holmes, The Notebook, Battle, Marriage Story, Umudunu Kaybetme, Ready Player One gibi filmleri öneririm.

Enola Holmes, Bebek Bakıcısı, Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe, Transformers Serisi.

Herkes Enola Holmes'ı önermiş, Sherlock Holmes'da Enola diye bir karakter yok. Sherlock Holmes'ün hem dizisini izledim hem de kitaplarını okudum.

İkinci olarak Enola Holmes filminde Dr. Watson bile yok. Anladığım kadarıyla 3 kardeşler. Bütün serisini okudum ama Sherlock Holmes'ün ne erkek kardeşinin, ne de kız kardeşinin olduğunu gördüm. Hepiniz önermişsiniz, ama ben önermiyorum gerçekten zaman kaybı izlemek. (İzlemeyi tabii ki de size bırakıyorum)

Moderatör tarafından düzenlendi:
Herkes Enola Holmes'ı önermiş, Sherlock Holmes'da Enola diye bir karakter yok. Sherlock Holmes'ün hem dizisini izledim hem de kitaplarını okudum.

İkinci olarak Enola Holmes filminde Dr. Watson bile yok. Anladığım kadarıyla 3 kardeşler. Bütün serisini okudum ama Sherlock Holmes'ün ne erkek kardeşinin, ne de kız kardeşinin olduğunu gördüm. Hepiniz önermişsiniz, ama ben önermiyorum gerçekten zaman kaybı izlemek. (İzlemeyi tabii ki de size bırakıyorum)
Şahsen ben Sherlock Holmes'ü 1 kere bile izlemedim. Kitaplarını da hiç okumadım. Fakat film bana eğlenceli geldi.

öneri almak için geldim, amaç bildirim gelsin :)

Çok Fazla Film İzleyen Birisi Değilim Fakat Dizi İzlemek İstiyorsan Kesinlikle Vikings'i Öneririm .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl