shad
the temple of the king
- Elmaslar
- 1.442
- Minecraft
- emrearik
Örnek Konu Tasarımı (Film)
» Dizinin sizde hissettirdiği duyguları, dizi hakkında fikirlerinizi, diziyi neden sevdiğinizi ilk girişte anlatabilirsiniz. Uzun veya kısa olabilir, sizlerden bunu duymak isteriz.
» Diziye ait afiş paylaşımı veya diziyi tanıtan bir görsel. Bu afiş/görselin altına dizinin adı, türü, yönetmeni, yayın tarihini yazabilirsiniz.
» Dizinin ana konusundan bahsedin. Tabi ki spoiler vermeden.
» Diziye ait fragman koyabilirsiniz.
» Bizimle dizinin içerisinden sevdiğiniz replikleri paylaşabilirsiniz.
Yukarıdaki örnek konu tasarımını görsel olarak görmek isterseniz Tanıtım - Netflix'in en net gelir kaynağı: Stranger Things adlı konuya bakmanızı öneririm.
Dizi Kategorisi Kuralları
» Dizinin sizde hissettirdiği duyguları, dizi hakkında fikirlerinizi, diziyi neden sevdiğinizi ilk girişte anlatabilirsiniz. Uzun veya kısa olabilir, sizlerden bunu duymak isteriz.
» Diziye ait afiş paylaşımı veya diziyi tanıtan bir görsel. Bu afiş/görselin altına dizinin adı, türü, yönetmeni, yayın tarihini yazabilirsiniz.
» Dizinin ana konusundan bahsedin. Tabi ki spoiler vermeden.
» Diziye ait fragman koyabilirsiniz.
» Bizimle dizinin içerisinden sevdiğiniz replikleri paylaşabilirsiniz.
Yukarıdaki örnek konu tasarımını görsel olarak görmek isterseniz Tanıtım - Netflix'in en net gelir kaynağı: Stranger Things adlı konuya bakmanızı öneririm.
Dizi Kategorisi Kuralları
- Herhangi bir korsan link paylaşılması yasaktır.
- Dizi dosyasını foruma yüklemek yasaktır.
- Dizi içerisinde bulunan çıplaklık içeren sahneler direkt olarak okuyucuya yansıtılması yasaktır.
- Diziyi tanıtırken "Tanıtım" ön eki kullanmalıdır.
- Örnek konu tasarımına uymayan konular arşivlenir.
- Dizi hakkında spoiler paylaşımı yasaktır.
- Genel forum kurallarına uymayan konular silinecektir.