Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüFilezilla Ciddi sorun: Sunucu ile bağlantı kurulamıyor hatası
Merhaba arkadaşlar, minecraft sunucusu aldım ve panelden FTP giriş bilgileri ile FTP'ye bağlanmak istediğimde başlıktaki gibi "Ciddi sorun: Sunucu ile bağlantı kurulamıyor" hatası alıyorum. Destek ile iletişime geçtim fakat bir sonuca varamadık. Çözüm önerisi olan var mı?
Standart FTP portu genellikle 21’dir. Yanlış port numarası girilmiş olabilir. Kullanmakta olduğun FTP yazılımının güncel ve doğru yapılandırıldığından emin ol. FileZilla, WinSCP gibi popüler FTP istemcilerini kullanabilirsin. Bilgisayarındaki güvenlik duvarı veya antivirüs programı FTP bağlantısını engelliyor olabilir. Geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyebilirsin.