Fikirlerinizi Bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RifatEren

Sunucumuza Buyurun !
Elmaslar
3

Discord:

Rifat#1686

Arkadaşlar Minecraft Skyblock Sunucusu Açtım 15. günü ama aktiflik çok az ve sunucu iyi gitmiyor
Sizce Kişi Çekmek İçin Veya Sunucuyu Daha Çok Oynanabilir Hale Getirmek İçin Ne Yapmalıyım
Fikirlerinizi Bekliyorum

Sistemlerinizi geliştirin sürüm güncelleyin reklam yapın Basit Şeyler Aslında

En mantıklı reklam forumlarda verilen Sabit konu + reklam tagı.
Üst sırada tutundukça illa oyuncu geliyor.
ama en önemliside oyuncuyu serverda tutabilen bir sunucu yapmış olman. Ben mesela fazla sistem ve çorba olduğundan sıkıntı yaşıyorum. Çok kayıt var ama oyuncular özensiz , hazır paketle yapılmış özelliksiz sunucu seviyor:D

Bazı şeyleri yaparken oyuncuların gözünden de düşünmen gerekir. Reklam yapmanı önermeyi geçiyorum çünkü kaliteli ve oyunculara hitap etmeyen bir sunucu yaptıysan, reklamların sana yararı zaten olmayacak. Sunucunda vakit geçirip oynayan insanların fikirlerini önemsemelisin.

Youtubede Kendinizi Tanıtabilirsiniz . Veya Forumlar'da Tanıtabilirsiniz.

Arkadaşlar Önerilerinizi Birde Sunucuma Gelip Söylemenizi Diliyorum Şimdi Form Yanlış Konu Olmasın Diye Rifat#1686 dc ekleyin ip atmayayım sunucuma gelip görün öyle tafsiye verin herkese teşekkürler

Suncunun Tanıtım Videosunu Çekebilirsin Ve Özgün Bi Sunucu Kuramyı Dniyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl