Fikirlerinize ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 87069
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 526
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 87069

Ziyaretçi
Şu sıralar aklımda sunucu açma fikrim var. Fakat türü ve kitlesi hakkında sıkıntı çekiyorum. Sizlerden bu konu hakkında değerli fikirlerinizi/düşüncelerinizi bekliyorum.

Eğer vaktiniz varsa şu başlıklar hakkında yorum yaparsanız çok mutlu olurum.

Oyuncular hangi türü daha çok sever?
Oyuncular ne yapmalı?
Oyuncular nelerden/nerelerden para kazanmalı?
Oyuncular ve siz değerli forum sakinleri sunucuda nelerin olmasını istersiniz?

Bu yolda benimle birlikte olmak isterseniz Discord adresim, DrisLeDou#1288
Şimdiden teşekkür ederim

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kur op skyblock ver başlangıçta 20 30 tane spawner +50 kisi garanti bizim milletimiz oyundan falan anlamıyor

Oyuncular hangi türü daha çok sever?
Şu sıraları bilmem ama hayatta kalma türü oyunun en temel türü olduğu için ben hayatta kalma türünü demek isterim. Son zamanlarda açılan sunucularda hayatta kalmayı tamamen parayı dökenler var. Parayı dökmek yerine emek olması daha güzel olur.

Oyuncular ne yapmalı?
Oyuncular gün geçtikçe gelişmeli, kendi çiftliğini kurmalı, kendi hayvanlarını yetiştirmeli, pazar kurup paralar kazanmalı yani kısaca bir nebze RPG emek hayatta kalma gibi düşünebilirsin.

Oyuncular nelerden/nerelerden para kazanmalı?
Oyuncuların yetiştirdiklerinden, hayvanlarının etlerinden, pazar ortamında satış yapmaları ile paralarını kazanabilirler.

Oyuncular ve siz değerli forum sakinleri sunucuda nelerin olmasını istersiniz?
Adalet ve emek bir sunucu olmasını isterim, en başta. Yönetimin sunucu ile ilgilenmesi, oyuncular için düşünülmüş birbirinden farklı sistemler kullanılmasını isterim. RPG ve hayatta kalma ile gerçekçi şeyler eklenmesi güzel olabilir, örneğin hayvan pazarı gibi ticaret alanları vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl