yo yaparım yarın geliyorBoss skripti ile başla Essentials ile bitir :D
yo yaparım yarın geliyorBoss skripti ile başla Essentials ile bitir :D
komut yaparım derse illaki yapar ama görcez arkasında dombra çalacak o şartyo yaparım yarın geliyor
Dombra çaldırmak en kolayı ne olcak demeiştin kuş olacaz golememi binecez.komut yaparım derse illaki yapar ama görcez arkasında dombra çalacak o şart
komut yaparım derse illaki yapar ama görcez arkasında dombra çalacak o şart
Kınık benden bahsediyo fdgöhkfghfg komut ismimKomut değil knk Skript yaptım yaw :D Hay allah yarın senin iiçin buraya atıcam ama Kanıtlarsam Bi dal Özür alırım hani yapamaz dediğin için şey yani :D
ayrıca yaptığınız şey kolay yani niye gavqa çıkartıyorsunuz ayıp değilmi krdş. hgföhKomut değil knk Skript yaptım yaw :D Hay allah yarın senin iiçin buraya atıcam ama Kanıtlarsam Bi dal Özür alırım hani yapamaz dediğin için şey yani :D
Heeğğ okudum üşenmiştim ama banada giydirmiş arada bendeğ yapacaağamYok hacım konu sen değilsin :) Bana diyordu o yukarı çıkıp diğer yorumları okursan anlarsın :)
ayrıca yaptığınız şey kolay yani niye gavqa çıkartıyorsunuz ayıp değilmi krdş. hgföh
bi texture pack olacak bi note.bassi örneğin dombra yapcaksın ogg ile sonra play note.bass effect me levination 1000000 -10 true tp x yüste 6 z sonrada wait yaptırcaksın bittiğinde effect bidip villagergolem summonlucaksın ardındanda ya kafasına bindirme komutunu bilmyom skriptte ya onu yapcan yada sürekli o golemin kafasının üstüne nogravity armorstand koyup one tplettircen
sorry sileyim istiyorsanki burda benim ilk kez d ediklerimi anlayan tek kişi sensin yapan olabileceğini sanmıyorum ama istersen silerim.Karşim neden tüm sırrımı bozdun ?
Şimdi Skripti satamıyacagım ya ?
Neden açık verdin ? Yapsaydın madem kendin Hay allah daha fazla deyay vermesen iyi olabilirdi
[DOUBLEPOST=1506273415,1506273346][/DOUBLEPOST]ikinize de diyorum hadi yapın :D
sorry sileyim istiyorsanki burda benim ilk kez d ediklerimi anlayan tek kişi sensin yapan olabileceğini sanmıyorum ama istersen silerim.
nasil siliyoduk la unuttumHacı ben zaten yaptım :) yarın videosunu çeker buraya atarım :)
[DOUBLEPOST=1506273415,1506273346][/DOUBLEPOST]
Valla silersen :D
iyi olurdu yaw :D hani ben satıcam falan bunu anladın .D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!