Fikir önerebilir misiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neon_vitor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 284
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neon_vitor

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
88
Minecraft
neon_vitor

Discord:

neon#9620

Selamlar, blockbench ve aseprite üzerinde deneyimliyim ve mcmodels gibi sitelerde satış yapmak için setler çıkarmak istiyorum ancak kendime özgü bir fikir bulamıyorum, o yüzden bu konuyu açıp sizin fikirlerinizi almaya karar verdim hem bana pratik olur hem eğer çok beğendiğim bir fikir olursa belki mcmodelse çıkarırım

Minecraft sunucunuza eklemek istediğiniz bir eşya, set, mob v.b şeyleri ya da çılgınca fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Selamlar, blockbench ve aseprite üzerinde deneyimliyim ve mcmodels gibi sitelerde satış yapmak için setler çıkarmak istiyorum ancak kendime özgü bir fikir bulamıyorum, o yüzden bu konuyu açıp sizin fikirlerinizi almaya karar verdim hem bana pratik olur hem eğer çok beğendiğim bir fikir olursa belki mcmodelse çıkarırım

Minecraft sunucunuza eklemek istediğiniz bir eşya, set, mob v.b şeyleri ya da çılgınca fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Merhabalar bende blockbench üzerinden çalışıyorum discord eklermisiniz.
Dicord:Sepultura ?#3230

Bum neoncum benim fikrim bize yaptığın kasayı hemn bitirmen. Bak sinirleniyorum haa ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl