RigerCrows
Play.RookiCraft.Net
- Elmaslar
- 62
- Minecraft
- RigerCrows
Discord:
RigerCrows#7509
RigerCrows#7509
Angel Of Death ©#0896
Konsol.Artz#5992
Aynı düşüncedeyim. Biraz gözünüzü açın da 1.12'yi görün.Yenilik bence her zaman güzeldir. Her yeni güncelleme oyuna ayrı bir zevk katar. Bence 1.8'de kalacağımıza 1.12.2'yi seçelim.
RigerCrows#7509
1.12'de yapabileceklerini 1.8'de yapamayabilirsin fakat 1.8'in oyuncu kitleside göz ardı edilemez. Oyumu 1:8'den yana kullandım.
1.8 Oyuncusuyum 1.8 seçiyorum
ankete katıldım + yorum yapıım dedım arkadasım artık survıval tutmaz tutsa bıle adam fazla aktıf olmz artık OP sunucular cıktı sahsen ben bır oyuncu gozuyle baksam op secerım cunku ıyı ıtemler var ve zorlanmam artık hıc kımse zorlanmak ısteemk benım fıkırım bu
iyi forumlar
Yenilik bence her zaman güzeldir. Her yeni güncelleme oyuna ayrı bir zevk katar. Bence 1.8'de kalacağımıza 1.12.2'yi seçelim.
Hepinize çok teşekkür ederim, yorumlarınız beni gerçekten mutlu etti ve ek olarak 1.12.2 yapmaya karar vermiş olup 1.8 üstünden giriş yapmayı sağlayabilirmişiz + olarak hiç bir sorun yaşamadan oyuncuları 1.8 ile sunucuya sokup extra bir bug oluşmadan oyuncuları 1.12.2 sürümüne yöneltebiliriz / pvp konusuna gelince 1.8 pvp sini 1.12.2 ye getirme gibi bir şansımız da var bunun için hem yenilikçi hem güncel hemde son derece fix li bir sunucu açmaya karar vermiş bulunmaktayım. 1.12.2 sürümüne sahip olan bir sunucuya 1.8 den giriş yapıldığı zaman her hangi bir eror yada 1.12.2 sürümünde olan itemlerin gözükmeme gibi bir sorunu yoktur o yüzden yenilikçi bir taraftar olup güzel sistemler ile umuyorum belkide güzel bir skript ekibi yada java ekibi ile olursa hayırlısı ile kendi eklentilerimiz ile sunucuyu geliştirip sizlere en kaliteli şekilde hizmet vermeye çalışıcağım veya çalışacağız <3 iyi forumlar.Aynı düşüncedeyim. Biraz gözünüzü açın da 1.12'yi görün.
RigerCrows#7509
Amacım 1.8 kullanıcılarını yeni sürümlere yöneltmek sunucumuzun temeli 1.12.2 olup yeni özelliklere sahip olup extra olarak 1.8 pvp sini getirmiş bulunmaktayım 1.8 de nasıl pvp atılıyorsa aynı şekilde burada da pvp atılabilicek extra olarak sunucuya 1.8 ile giriş yapılıcak lakin yeni nesil özelliklerini ve en iyi deneyimi yaşamak için 1.12.2 sürümünü tercih etmeleri gerekiyor
Minecraft 1.8 sürümünden sonra bozdu. Zaten oyuncuların çoğu inatla sürüm geçmek istemiyor. Bu yüzden sunucu sahipleri 1.8.X ile 1.13.X sürümü arasında yapıyor. Bence size bu şekilde yapın.
XeusEuriaL#4853
RigerCrows#7509
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!