Fikir arıyorum / yeni proje fikirleri

EmbryoInfernow

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
Infernow

Discord:

! "⭐ Kasım⭐#0709

günümüzde skyblock faction artık hergün 1 sunucu açılmakta bende bi yenilik getirmek istiyorum ve yeni bir sunucu çeşiti demeyelimde kendime bir yeni proje arıyorum

Pek bişe anlamamış olabilirsiniz.

Örneklerle anlatayım;
mesela rün sistemi 4 farklı rün sistemleriyle oyuna başlayarak (ormanda) hayatta kalmaya çalışacaksınız ve level sistemi olacak.....

bunun gibi fikirler arıyorum bakalım neler çıkacak.

4 farklı rünün 4 farklı pasifi olacak mesela hava seçen double jump yapabilecek veya alev olan lav ateş vs her 1dk da 30sn boyunca yanmayacak

Dostum, faction sunucusu için düşünüyorsan bunları sermayen de varsa bir çok konuda yardımcı olmak isterim kafamda bin bir türlü proje fikir var.. Teşekkürler :) ../

Dostum, faction sunucusu için düşünüyorsan bunları sermayen de varsa bir çok konuda yardımcı olmak isterim kafamda bin bir türlü proje fikir var.. Teşekkürler :) ../
ortağım var teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dc verirmisiniz

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl