Fikir alış-verişi

aeria95

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
aeria

Discord:

aeria95

Uzun yıllar bu camiada oyunculara hizmet verip bir süredir uzak kaldığım için böyle bir konu açmak da yarar gördüm. Hangi oyun modu şuan popüler ve daha fazla potansiyeli var fikirlerinizi bekliyorum lakin tek kelime skyblock tarzı fikirler istemiyorum yapılabilecek geliştirmeler tarzında detaylı fikirler bekliyorum hayırlı akşamlar.

BoxPVP yükselişte gibi ama towny ve skyblock hala liderliğini koruyor

Bütün modlar oynatır ama klanların olduğu modlar ek avantaj sağlar

BoxPVP yükselişte gibi ama towny ve skyblock hala liderliğini koruyor
Bütün modlar oynatır ama klanların olduğu modlar ek avantaj sağlar
1.8 eski tarz bi faction aklıma yatıyor ama op olmayacak şekilde p3 ile p3 birleştirip p4 kes5 kılıç yaparak kapışacaklar 30-40 aktif çeksin en azından hakkıyla oynayacak benim kafa büyük kişiler oynasın düşüncesindeyim.

1.8 eski tarz bi faction aklıma yatıyor ama op olmayacak şekilde p3 ile p3 birleştirip p4 kes5 kılıç yaparak kapışacaklar 30-40 aktif çeksin en azından hakkıyla oynayacak benim kafa büyük kişiler oynasın düşüncesindeyim.
Hocam o tarz insanlar artık çalışıyorlar bu tarz sunuculara girmezler gibime geliyor daha yenilikçi bakmanız lazım bence

Hocam o tarz insanlar artık çalışıyorlar bu tarz sunuculara girmezler gibime geliyor daha yenilikçi bakmanız lazım bence
Faction oyun modu için ne düşünüyorsunuz üst sürüm

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl