Bulundu Figment Hub Sunucusu: Alımlarımız Devam Ediyor! <<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntedoN

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
13

Discord:

EasyMaxx'#0783

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Ben FigmentMC'nin Kurucu'su ve yönetim ekibinden Doğukan, Bugün sunucumuz hakkında sizlere kısa bir bilgi vericeğiz ve eğer aranızda bu bilgileri beğenip bizlere katılmak isteğinde olursanız sizleri discord adresimizden ekleyeceğiz ve biraz konuşacağız tabi ama bir kaç gereksinimlerimiz var. Fazla uzatmadan sizlere gereksinimleri ve öncelikli/önemli bilgileri vereyim;

Bizler HUB olarak herkesin eşit olabileceği, fazla para ile çoğu kimsenin çok fazla OP olarak gelişemeyeceği bir sunucu kurucağız ve Türkiye'de bir damgamızı vurarak sesimizi her tarafa yayacağız.

Peki sorularınızı cevaplayalım..
( discord adresimiz en aşağıda!)

Neden sizinle çalışmalıyım/çalışmalıyız?
Biz kimseye bizle gelin çalışın diyen bir zorlu kurucu ve yönetim ekibi değiliz. Herkesin kendi özgür iradesi ile bizim ekibimize yeterli bilgi ve tecrübeyle katılabileceği bir sarsılmaz gerçektir. Tabi sizin bizimle çalıştığınız zaman kadromuzda da öncelik verilmeyecektir. Hakkınız ile yönetim ekibimizde baş yönetim ekibine kadar ulaşabilirsiniz. Oyuncuların sizinle ilgili düşünceleri her zaman bizim için önemli olacaktır.
Sizin sunucunuz'da çalışacağım/çalışacağız, peki sunucunuz nasıl bir durumda?
Sunucumuz tabi ki iyi bir durumda. Para sıkıntımız, Kapanma tehlikesi vb. etkenler den arındırılmış bir ortam kurucağız. Bunun için sizlerin bizlere gönülden destek vermesini bekliyoruz.

Sunucu hakkındaki bilgiler nedir?
Sunucumuz 16GB VDS/Almanya Lokasyon olmak üzere, HUB Sunucusu olacaktır. Sunucumuz tamamen yeniliklere açık ve adalet + emek olacaktır. Kimseye özel bir şey vermeyeceğiz. Vip satışlarımız olucaktır ama vip alıcaklar için sadece sunucumuza destek verdikleri için çok ta güçlü olmayan ve ek olan komutlar verilecektir.
Sunucumuz tamamen hub olacağı için normal hub sunucularından farklı Skywars tan tutun PUBG moduna kadar ilerleteceğiz. İyi bir oyuncu sayısına ulaştıktan sonra 32gb veya 64gb sunuculara geçiş yapacağız.
Yönetim ekibi kaç kişi, kaç kurucu var?
2 Kurucumuz bulunuyor, Yönetim ekibimiz ise 2 Kurucu + 1 Admin Olarak düzenlemiş bulunuyor şuanlık.
Ekibinize hangi yetkili kişileri ve yetenekleri arıyorsunuz?
Bütün kadrodan yetkilileri arıyoruz. Sadece aşağıdaki formu doldurmanız yeter. Sunucumuza destek vermek istiyor sanız lütfen en aşağıda bulunan sunucu sahibinin discord adresini ekleyiniz.
Nasıl ekibinize katılabilirim?
Çok zor değil aslında, sadece aşağıda verilen formu doldurmanız yetiyor. Discord adresimizden bizi ekleyerek bizleri bilgilendirmeniz gerekiyor ve discord adresimizden konuşacağımız zaman lütfen ilk olarak formunuzu bizlere yollayınız. Doldurduğunuz bilgi ve yetenekleriniz üzerine bir değerlendirme yapılarak sizlere en iyi olanak ve bilgilendirmeyi vereceğiz.

Gereksinimlerimiz nelerdir, neden uyulmalı ve niye gerekiyor:

Gereksinimlerimize uymamızın nedeni profesyonel bir sunucu adımını atıyor ve ileride kimsenin bu durumdan ziyade ezilmesini istemiyoruz veya ezmek istemiyoruz.

Gereksinimlerimize gelirsek;

=> Tecrübeniz olması gerekiyor.
=> Önceden en az 1-2 sunucu da çalışmış olmanız gerekiyor.
=> Özel bir durum olmadıkça çağrılara cevap vere bilmeniz gerek.
=> Mikrofon olması iyi olabilir.
=> Yaş olarak 14 veya üstü olmanız gerek.
=> Saygı çerçevesinde davranmanız gerek.
=> Kuralları iyi bilmeniz gerek.
=> İş yaparken gereksiz işler yapmamanız lazım.
=> Üst yetkilinin sözünü dinlemeniz lazım.

Bunlar gereksinimlerimiz için şimdilik bu kadar, discord adresimizden sizinle konuştuğumuz zaman sizi orada bir test bekliyor diyebilirim.

(Yetkili formunu dolduran kişilerin alım olduğu zaman, sunucu açıldığında onlara bilgi yönlendirilecek ve sunucuda yetkisi verilecektir, tabii kabul edilirse. )
Yetkili Formu
Discord Adresiniz nedir? :
Günde kaç saat aktif olabiliyorsunuz? :
Önceki yetkili olduğunuz tanındık bir sunucu varmı? :
İletişim yeteneklerin iyimi? :
Saygı çerçeveni koruya bilirmisin? :
Hangi yetkiye başvuruyorsun? :
----
|>>> Başvurduktan sonra lütfen @Ahmetcansabo#7507 discord adresini ekleyiniz. <<<|

----
Mimar Formu
Discord Adresiniz nedir? :
Mimari bir kaç örneğiniz varmı? :
Sizin için mimari bir yetenek nedir? :
Mimari bir yapınız kullanılmaz ise nasıl hissedersin? :
Ne zamandır mimarsın? :

Mimar Adayları İçin Örnek Resimlerimiz;
v6qMGm.png

almJ0d.jpg

nQB165.png

4j56op.png

Herkesin sağlıcakla kalmasını ve iyi gün geçirmesi dileği ile görüşmek üzere.

Haa unutuyordum, arkadaşlar discord adresimizi vereyim sizlere :)

Alım Ekibi Sorumlusu
@AhmetcanSabo#7507

Sunucu Sahibi
@EasyMaxx#0783

Lütfen alım ekibi sorumlusunu ekleyiniz ve forum kayıtlarınızı ona yönlendiriniz.

Son düzenleme:
Buildler gerçekten çok hoş olmuş

Vayyss o buildleri kim yaptı

Sunucu'ya baya emek verdiğinizi görüyorum Ancak günümüzde bu kadar kaliteli server görmek zor elinize sağlık

Sunucunuz çok güzel olmuş başarılarının devamını dileyerekten iyi ve adaletli bir sunucu olmasini istiyoruz
"Kalite hiç bir zaman tesadüf değildir"

inşAllah büyüyüp bazı sunucular gibi geldiği yeri unutup adaletsizlik yapmaz, onun dışında buildleri güzel ve başarılı bir sunucu gibi gözüküyor.
Önemli not; bu arada discord isminizin yanına kodunuzu eklemezseniz sizi kimse arkadaş olarak ekleyemez bilginize.

Tüm yorumlar için teşekkürler. Konu düzenlenmiştir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeni resim eklendi örnek olarak.

Son düzenleme:
Güzel sunucu, geleceği var. Buildleri de beğendim mimarlarınız ile tanışmak isterim :)

Güzel Server

Discord Adresiniz nedir? :EnesKaraşahin#2626
Günde kaç saat aktif olabiliyorsunuz? :Hafta içi 2 Haftasonu 12
Önceki yetkili olduğunuz tanındık bir sunucu varmı? :3 ay oyuna girmedim fakat öncelerinde CraftStrest gibi veya 100 120 çeken sunuclarda yetkili oldum.
İletişim yeteneklerin iyimi? :Üst Derece.
Saygı çerçeveni koruya bilirmisin? :Sonunda Kadar.
Şunlar Olabilir;Mod,Admin v.s

Discord Adresiniz nedir? :EnesKaraşahin#2626
Günde kaç saat aktif olabiliyorsunuz? :Hafta içi 2 Haftasonu 12
Önceki yetkili olduğunuz tanındık bir sunucu varmı? :3 ay oyuna girmedim fakat öncelerinde CraftStrest gibi veya 100 120 çeken sunuclarda yetkili oldum.
İletişim yeteneklerin iyimi? :Üst Derece.
Saygı çerçeveni koruya bilirmisin? :Sonunda Kadar.
Şunlar Olabilir;Mod,Admin v.s
İlgilenildi.

Alımlarımız devam etmektedir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl