Bulundu 「 FIGMENT Hub 」Ekimizi Arıyoruz! Bilgiler İçerde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntedoN

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
13

Discord:

EasyMaxx'#0783

Merhaba arkadaşlar! Hepinize ilk öncelikle iyi günler diliyorum ve direk sizlerle
konuya giriş yapıyorum. Başlıktanda gördüğünüz gibi sunucumuz hub sunucusu olacaktır ve
bu değişmeyecektir. Hub sunucumuzda çoğu modu tutun (Factions,Survival,Skywars,Skyblock,Creative,PUBG)
bulunacaktır. Tabi şimdi diyorsunuz "Bunları yapıcak güç varmıdır sizde?" Elbetteki bu bizim şuanki takımımız ile mevcut.
İşleri hızlandırmak için takımımıza yeni üyeler alıyoruz ve en erken tarihte sunucu'muzu açıyoruz.

Klasik bilgilere değinirsek...
Sunucumuz 16GB Olarak kurulacaktır ve eşit olarak diğer sunuculara RAM vereceğiz. Sunucumuzda şuanda 2Admin ve 8Mimardan oluşan takımımız bulunuyor.
Domain + Site alacağız oyuncularımıza en iyi rahatlığı ve görünüşü verelim.
Şuanda 5GB açık olan bir sunucumuz mimari amaçlar için kullanılıyor.

"Peki arkadaş, bu kadar yazdın ettin, ekibine ne lazım senin?"
Elbette bu konuya değineceğim, ekibimize lazım olan kadrolar şöyle sıralanıyor;

Mimarlar (Test edilerek alınacağı için belli bir sayı yok.)
Tasarımcı (Çok gerekli ve acildir.)

Rehber (3Kişi)
Discord Yönetimi (2Kişi)

-- REKLAM EKIBI --

Mimar ekibimizin yaptıklarından bir kaç parça vereyim sizlere ve bu kriterlere göre mimarlar arıyoruz. ;;

V9OOLB.png

7aJJbl.png

Başvuruları nasıl yapacağınızı açıklayayım hemen gene sözcüklere dalmadan arkadaşlar, İşin kaynağı gene discord.
Discord adresimize katılarak veya beni ekleyerek hem sunucu hakkında ne zaman açılacağı hemde bilgiler öğrenirsiniz.

Buraya Bir Başvuru Formu Bırakıyorum, Ama Sadece Kısa Bilgileri Öğrenmek Amacıyla!
Başvurduğunuzdan itibaren diğer sorular discord tarafından sorulacaktır!
Tabiki başvuru yapmadan önce bir kaç gerekliliğimiz var....

- Bir Mikrofona Sahip Olmanız Gerekiyor.
- En az (1) Sunucuda iş kavramını öğrenmiş ve çalışmış olmanız gerekiyor.
- (Moderator ler için) En az yaşınız 16 olmalıdır.
- Belli bir saygı çerçevesi.
- Arkadaşçıl ve Sakin olmanız gerekiyor çoğunlukla. (Tabi Kendiniz Olmayın Demiyoruz!)

- (Mimarlar için) Mimari bir kaç yapının resmi.

=-=-=
Başvuru Formu
=-=-=
İsminiz nedir? ::
Başvurunuz hangi yetkiye? ::
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? ::
Daha önce bir sunucuda çalıştınmı? (+15çeken en az!) ::
Yaşın kaçtır?(+15) ::
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. ::
Kendinizi bizim için (az çok) anlatırmısın? ::
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? ::
Discord Adresin? ::
=-=-=

Bizlerle iletişime geçmeniz için discord adreslerimiz ve sunucumuz :;

EasyMaxx'#0783 => Sunucu Sahibi
AhmetcanSabo#7507 => Alım sorumlusu ve sunucu planlama yönetimi

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Başvuran arkadaşlarıma iyi şanslar diliyorum ve iyi günler, iyi forumlar arkadaşlar. Tekrar görüşmek üzere.​

Son düzenleme:
İsminiz nedir? :: MUSTAFA
Başvurunuz hangi yetkiye? :: PLUGINER
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? :: 4-5 SAAT HAFTA SONU 10 SAAT
Daha önce bir sunucuda çalıştınmı? (+15çeken en az!) :: KENDI SUNUCUM OLDU + YETKİLİ OLDUĞUM SUNUCULARDA VAR
Yaşın kaçtır?(+15) :: 16
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. :: NEREDEYSE TÜM YETKİLERDE ÇALIŞTIM
Kendinizi bizim için (az çok) anlatırmısın? :: 2-3 YILDIR BU İŞİN İÇİNDEYİM BUNLARI YAPMAKTAN ZEVK ALIYORUM
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? :: -
Discord Adresin? :: TheSaruhaN#7255

İsminiz nedir? :: MUSTAFA
Başvurunuz hangi yetkiye? :: PLUGINER
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? :: 4-5 SAAT HAFTA SONU 10 SAAT
Daha önce bir sunucuda çalıştınmı? (+15çeken en az!) :: KENDI SUNUCUM OLDU + YETKİLİ OLDUĞUM SUNUCULARDA VAR
Yaşın kaçtır?(+15) :: 16
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. :: NEREDEYSE TÜM YETKİLERDE ÇALIŞTIM
Kendinizi bizim için (az çok) anlatırmısın? :: 2-3 YILDIR BU İŞİN İÇİNDEYİM BUNLARI YAPMAKTAN ZEVK ALIYORUM
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? :: -
Discord Adresin? :: TheSaruhaN#7255
Discord adresinden eklemiş bulunmaktayım. Lütfen bakınız.

++ GÜNCEL KONU!

İsminiz nedir? :: Görkem
Başvurunuz hangi yetkiye? :: Moderatör

Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? :: 12
Daha önce bir sunucuda çalıştınmı? (+15çeken en az!) :: kendi sunucularım dahil (26 dahil değilse 17)
Yaşın kaçtır?(+15) :: 21
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. :: Saygı= Düzen
Kendinizi bizim için (az çok) anlatırmısın? :: Adalet ve saygı kişiliğim ağır, yeri geldiğinde komedyen yeri geldiğinde yargıç olabilen bir yapıya sahibim.
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? :: Sorun çıkartan kullanıcıları aralarında ben olmak şartıyla çözüme kavuşturdum. Genel kullanıcı kitlelerinin hatalarını içlerinden en kötü olanları seçerek yasaklanmasını sağlıyorum. temeli yıkmak binanın çöküşüne neden olduğu için kullanıcılara daha ferah bir ortam sağlıyorum.
Discord Adresin? :: Gorkem Bozkurt#4056
=-=-=
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İsminiz nedir? :: Görkem
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? :: 12
Daha önce bir sunucuda çalıştınmı? (+15çeken en az!) :: kendi sunucularım dahil (26 dahil değilse 17)
Yaşın kaçtır?(+15) :: 21
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. :: Saygı= Düzen
Kendinizi bizim için (az çok) anlatırmısın? :: Adalet ve saygı kişiliğim ağır, yeri geldiğinde komedyen yeri geldiğinde yargıç olabilen bir yapıya sahibim.
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? :: Sorun çıkartan kullanıcıları aralarında ben olmak şartıyla çözüme kavuşturdum. Genel kullanıcı kitlelerinin hatalarını içlerinden en kötü olanları seçerek yasaklanmasını sağlıyorum. temeli yıkmak binanın çöküşüne neden olduğu için kullanıcılara daha ferah bir ortam sağlıyorum.
Discord Adresin? :: Gorkem Bozkurt#4056

=-=-=

Discord adresinden eklemiş bulunuyorum.

++ GÜNCEL KONU!

İsminiz nedir? :: Mete
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? :: 7
Daha önce bir sunucuda çalıştınmı? (+15çeken en az!) :: 5
Yaşın kaçtır?(+15) :: 23
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. :: Saygı, sevgi
Kendinizi bizim için (az çok) anlatırmısın? :: Saygılıyım, sevgiliyim, dürüsttüm. Ciddi bir kişiliğim vardır, işimi doğru dürüst düzenli bir şekilde yapmaktan hoşlanırım.
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? :: Kısacası saygı, sevgi, dürüstlük kişilğinde bulunduğu sürece çözemiyeceğin sorun yok.
MeteSezer#5654

İsminiz nedir? :: Mete
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? :: 7
Daha önce bir sunucuda çalıştınmı? (+15çeken en az!) :: 5
Yaşın kaçtır?(+15) :: 23
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. :: Saygı, sevgi
Kendinizi bizim için (az çok) anlatırmısın? :: Saygılıyım, sevgiliyim, dürüsttüm. Ciddi bir kişiliğim vardır, işimi doğru dürüst düzenli bir şekilde yapmaktan hoşlanırım.
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? :: Kısacası saygı, sevgi, dürüstlük kişilğinde bulunduğu sürece çözemiyeceğin sorun yok.
MeteSezer#5654
Sizi ekliyorum, discord bakınız.

++ GÜNCEL KONU!

Son düzenleme:
İsminiz nedir? :: Kağan
Başvurunuz hangi yetkiye? :: Moderator
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? :: 2 Saat
Daha önce bir sunucuda çalıştın mı? (+15çeken en az!) :: Evet birkaç sunucu da rehberlik modluk yapmışlığım oldu ama pek fazla değil.
Yaşın kaçtır?(+15) :: 15
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. :: Saygı ve Sevgiye önem veren herkes benim için moderatördür.
Kendinizi bizim için (az çok) anlatır mısın? :: Bana saygı gösterene bende saygı gösteririm, ama beni seven sevmeyen herkesi severim :)
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? :: Hiç kötü bir durum olmadı o yüzden çözmedim, ama olursa çözebilirim.
Discord Adresin? :: KaganAltn#5563

=-=-=

İsminiz nedir? :: Kağan
Başvurunuz hangi yetkiye? :: Moderator
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? :: 2 Saat
Daha önce bir sunucuda çalıştın mı? (+15çeken en az!) :: Evet birkaç sunucu da rehberlik modluk yapmışlığım oldu ama pek fazla değil.
Yaşın kaçtır?(+15) :: 15
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. :: Saygı ve Sevgiye önem veren herkes benim için moderatördür.
Kendinizi bizim için (az çok) anlatır mısın? :: Bana saygı gösterene bende saygı gösteririm, ama beni seven sevmeyen herkesi severim :)
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? :: Hiç kötü bir durum olmadı o yüzden çözmedim, ama olursa çözebilirim.
Discord Adresin? :: KaganAltn#5563

=-=-=

Discord tarafindan ekleme isteği yolladım.

Konu Güncel +++ Düzenlemeler yapıldı.

İsminiz nedir? :: Arda Ahmet Yavuz
Başvurunuz hangi yetkiye? :: Rehber
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? :: 16 - 20 saat; Okul günleri birazcık değişiklik oluyor tabiikide.
Daha önce bir sunucuda çalıştınmı? (+15çeken en az!) :: Evet; Faction , OPSkyblock sunucularında "Rehber"lik yaptım.
Yaşın kaçtır?(+15) :: +16
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. :: Rehber; Oyuncularımız bilgi ve sorunlarını çözen kişidir.
Kendinizi bizim için (az çok) anlatırmısın? :: Benim ismim "Arda". İlk öncelikle saygılı , dürüst , yardımsever'im. Büyüklerime saygılıyımdır. Beni seven çok kişi vardır; Arkadaşlarım hep beni örnek almasada ben onları alır ve hatalarımı düzeltirim. Bilgisayar'a çok bağımlıyım ve neredeyse hiç kalkmayacakmış gibiyimdir. Başkalarıyla ilgilenmeyi çok severim.
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? :: Benim o kadarda abartılacak bir kötü durumum; Olmadı , olmazda.
! BeyazÇocuk / qTr-'#1015

İsminiz nedir? :: Arda Ahmet Yavuz
Başvurunuz hangi yetkiye? :: Rehber
Günlük kaç saat aktif kalabilirsin? :: 16 - 20 saat; Okul günleri birazcık değişiklik oluyor tabiikide.
Daha önce bir sunucuda çalıştınmı? (+15çeken en az!) :: Evet; Faction , OPSkyblock sunucularında "Rehber"lik yaptım.
Yaşın kaçtır?(+15) :: +16
İki kelime ile başvurduğun yetkiyi anlat bize. :: Rehber; Oyuncularımız bilgi ve sorunlarını çözen kişidir.
Kendinizi bizim için (az çok) anlatırmısın? :: Benim ismim "Arda". İlk öncelikle saygılı , dürüst , yardımsever'im. Büyüklerime saygılıyımdır. Beni seven çok kişi vardır; Arkadaşlarım hep beni örnek almasada ben onları alır ve hatalarımı düzeltirim. Bilgisayar'a çok bağımlıyım ve neredeyse hiç kalkmayacakmış gibiyimdir. Başkalarıyla ilgilenmeyi çok severim.
Şuan başvurduğun yetki hakkında kötü bir durumu nasıl çözmüştün? :: Benim o kadarda abartılacak bir kötü durumum; Olmadı , olmazda.
! BeyazÇocuk / qTr-'#1015
AhmetcanSabo#7507 Eklerseniz ve alım için ekledim diyip konuşursanız sevinirim.

Güncel Konu. +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl