/ [FieryNetwork] - [ 1.12-1.8 ] - [ OP SKYBLOCK ] - [ SUNUCU YENİ AÇILMIŞTIR. ] - [FieryNetwork.batihost.net]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.545
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalender

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Sunucumda /otosat , /adakit , /anahtaral , /pazar ve /ah gibi komutlar mevcut. Sunucu içerisinde kasılma yöntemleri kolaydır.
Sunucuda viplere özel özellikler ve warplar bulunmaktadır.
Vip Warpları
Vip Edit Warpı

compressed-rrrb.png

Vip Market Warpı
optimized-ab9i.png

Oyuncu Warpları
Edit
optimized-2e94.png

Arena
optimized-zi2i.png

Kasalar
optimized-6ewl.png

Ve Son Olarak Spawn
optimized-lx6r.png

Hepinizi Sunucumuza Bekliyoruz.
Sunucu ip: FieryNetwork.batihost.net
Sürüm: 1.8 / 1.12.2
Hergün Saat 20:00 Event

Son düzenleme:
Süper sunucu hepinizi bekliyorum. <3

Spawn Çok Dadluymuş :D başarılar dilerim...

Sunucumda /otosat , /adakit , /anahtaral , /pazar ve /ah gibi komutlar mevcut. Sunucu içerisinde kasılma yöntemleri kolaydır.
Sunucuda viplere özel özellikler ve warplar bulunmaktadır.
Vip Warpları
Vip Edit Warpı

compressed-rrrb.png

Vip Market Warpı
optimized-ab9i.png

Oyuncu Warpları
Edit
optimized-2e94.png

Arena
optimized-zi2i.png

Kasalar
optimized-6ewl.png

Ve Son Olarak Spawn
optimized-lx6r.png

Hepinizi Sunucumuza Bekliyoruz.
Sunucu ip: FieryNetwork.batihost.net
Sürüm: 1.8 / 1.12.2
Hergün Saat 20:00 Event

beyler sv ye nerden kayıt olcam olamadım acıll yarıdmm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

beyler sv ye nerden kayıt olcam olamadım acıll yarıdmm

Gelişebilir Ama güzel duruyor

dünyanın en boş adminleri burda serverde ki açıgı soyluyorum takmıyorlar bile görsünler diye spam atınca mute yedim bide üstüne :D bomboşş server
editte sadece demir sp alınıyor, marketleri bozuk sanal market yapmaya çalışmışlar blok alıyosun farklı blok geliyor yani öyle adminlerde boş boş geziniyorlar yok adalarda yok onda bunda çöp server

Konu tasarımı berbat mapler idare eder . Sunucu hakkında neredeyse hiç bilgi yok .
Başarılar .

dünyanın en boş adminleri burda serverde ki açıgı soyluyorum takmıyorlar bile görsünler diye spam atınca mute yedim bide üstüne :D bomboşş server
editte sadece demir sp alınıyor, marketleri bozuk sanal market yapmaya çalışmışlar blok alıyosun farklı blok geliyor yani öyle adminlerde boş boş geziniyorlar yok adalarda yok onda bunda çöp server
Kardeş Gelip Burda Boş Boş Konuşuyorsun Sunucuda Bug Dediğin Şey Bug Deil Kendim Ayarladım.
Artı Edit'de Demir Sp alıyorsun onu geliştire geliştire Altin Sp - Zümrüt sp - Elmas sp - Yapıyorsun Ve Onlardan 9 tane yapınca blok spye çevriyorsun.

Konu tasarımı berbat mapler idare eder . Sunucu hakkında neredeyse hiç bilgi yok .
Başarılar .
Bilgim Olup Oldığını Bilmeden Konuşuyorsun Kardeşim Ben Buraya Eleştiri Yapın Diye Paylaşmadım gelip Oynicaksanız Oynarsınız Oynamıcaksanız Oynamazsınız Umrumda değil.

Kardeş Gelip Burda Boş Boş Konuşuyorsun Sunucuda Bug Dediğin Şey Bug Deil Kendim Ayarladım.
Artı Edit'de Demir Sp alıyorsun onu geliştire geliştire Altin Sp - Zümrüt sp - Elmas sp - Yapıyorsun Ve Onlardan 9 tane yapınca blok spye çevriyorsun.

Bilgim Olup Oldığını Bilmeden Konuşuyorsun Kardeşim Ben Buraya Eleştiri Yapın Diye Paylaşmadım gelip Oynicaksanız Oynarsınız Oynamıcaksanız Oynamazsınız Umrumda değil.
Eğer konu açıyor isen eleştiri almayı göze almalısın ...

konu tasarım malesef çok kötü. haritalarınız güzele benziyor. diğer sunuculardan hiç bir fark yok. başarılar :)

fotoraflar gözükmüyor halldersen iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl