Fiat EGEA ile Gezinti 1.3 Multijet Easy - Özellikleri/Tanıtım ( YENİ EHLİYET )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 2AdamMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 774
  • Etiketler Etiketler
    vlog

2AdamMC

Oyunun sonunda her yol, ayrı bir sondur.
Elmaslar
124
Minecraft
Mr_Gokhan

Discord:

Gökhan#5964

Merhabalar, Fiat Egea aracımız ile test sürüşü ve yeni ehliyetli olduğumuz için bu duyguyu sizinle paylaşmak istedik. Video corona virüstten önce çekilmiştir stok video olduğu için şimdi yayınladık.
[❗] Konu dışıdır,karantinalı günlerde ilaç gibi geleceği için yayınladım :-) :tr:

Videonun başını beğenmedim, gereksiz efektler koyulmuş.

Videonun başını beğenmedim, gereksiz efektler koyulmuş.
Videoyu normalde yayınlamayacaktık fakat karantinalı günlerde takipçilerimiz belki bizi tanımaları hoşuna gideceğini düşündüğümüzden dolayı yayınladık,Yorumun için teşekkürler.

Karantina günlerinde izlenecek bir video çıkarmışsınız ve izlerken arabayı %60 anlayabildim. Başarılı bir video olmuş ?

Gerçekten böyle güzel bir videoyu depo olarak saklamanız çok hoş olmuş ki evde otura otura çok sıkılmıştık. Videoyu da hemen beğeniyorum :<3:

Karantina günlerinde izlenecek bir video çıkarmışsınız ve izlerken arabayı %60 anlayabildim. Başarılı bir video olmuş ?
Aynen öyle yeni başladığımız için arabanın özellikleriyle ilgili pek bilgimiz yoktu,eğlenceli bir iş çıkartmaya çalıştık keyif aldıysanız ne güzel :-):'D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten böyle güzel bir videoyu depo olarak saklamanız çok hoş olmuş ki evde otura otura çok sıkılmıştık. Videoyu da hemen beğeniyorum :<3:
Teşekkürler güzel yorumlar için 2312<3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl