FHM=Factions Hilelerle Mücadale

Nasors

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Minecraft
Nasors

Discord:

Nasors-Bora

Arkadaşlar CraftRise denilen bir sunucu vardır neredeyse hepimiz biliyoruz.
Arkadaşlar çok fazla hile olduğnu hepimiz biliyoruz Factionsda benim aklımda şöyle bir plan var ben bir klan açtım adıda FHM istiyen katılabilir bizim burdaki amacımız hilelerin videolarını alıp CraftRise destek sistmenine atmaktır klanımıza katılmanız çok kolay sadece '/f join FHM' yazabilirsiniz. Klana katıldığnızda Hilelerle VS atmıyoruz sadece videolarını alıyoruz hiç bir pvp falan giriş yapmıyoruz ve hiç bir klanla dost olmuyoruz kağıt üzerinde bize katılabilirsiniz eğer hile banlatıyorsanız şimdiden teşekkürler

CraftRise hiç bir zaman iyi bir sunucu olamıyacak oldurmayada boşuna çalıştırmayın o hack hesaplarıda yan hesaplar zaten ve craftrise en yakın zamanda kapanacak mcsg gibi hazin son :'D :'D

Craftrise gibi bir sunucuda hala hilelerin mevcut olduğuna gerçekten inanamıyorum.​

Bu sorunu siz değil yönetim ekibinin çözmesi gerekli. Boşuna uğraşıyorsunuz.

Craft Rise yönetimi hiç ilgilenmiyor bu konuda kimse birşey diyemez cidden ilgisizliği parası olması için herkese yalvaran bir ekip kendileri.

Son düzenleme:

Her ne kadar Türkiye'nin en kapsamlı ve aktif oyuncusuna sahip olan sunucusu olsa da yönetiminden hiç hoşnut değilim :'(

Herkes diyor hileleri yasaklamıyor felan bana sorarsanız bilerek yasaklamıyorlar şahsen benimde öyle bir sunucum olsa çok abartı hack açmazsalar banlamam dediginiz gibi hack ile giriş kapansa üstün hile koruması gelse çoook oyuncu kaybeder emin olun hilesiz oynamayı sevenler kadaf hileli sevenlerde var

Şuan Türkiye'nin en aktif 2 sunucusundan biri ve destek ekibi olsun yönetim ekibi olsun hiç memnun değilim. Çok yakında inanıyorum bir sunucu bu üst sıralara çıkacak ve herkese neyin ne olduğunu gösterecek ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl