FetihCraft.Nitrado.Net TEXTURELİ - Alımlar Aktif - Faction,Skyblock Hub Server

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fetihcraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.958
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahatsızlıgı kestiğin için öncelikle teşekkür ederim , birdaha yapmayacağını umarım ... ☺

Teşekkür ederiz fakat skypede reklamlarımdan rahatsız oldukları için farkettiyseniz uzun zamandır reklam yapmıyorum.
Ayrıca 4-5 server sahibi öyle bir reklam yapıyorki sanırsınız makina oturuyor bilgisayarın başında[DOUBLEPOST=1435167154,1435135203][/DOUBLEPOST]
Keşke konumu silmeseydiniz :)
Ben survival ve silahlı faction gibi serverleride birleştireceğim.
Ayrı ayrı konu açayım mı yoksa hub diye bir konu açayım ondan mı devam edeyim? Teşekkürler

Kötü bence sunucunuz.

Faction konunuz silinmiştir. Eğer sunucunuz hubsa hub sunucunun tüm özelliklerini bir konuda belirtmelisiniz ve bu konu Hub Sunucular bölümünde olmalıdır. Ayrıca sizin sunucunuz hakkında çok tepki olduğundan bugün bir gezmeye karar verdim ama girmeye çalıştığımda kayıt olmam gerektiğini İngilizce olarak yazdı ve verdiği site "example.com" idi. Bu kayıt olma olayını düzeltirseniz sevinirim. Bir gezmek isterim sunucunuzu.
Survival server ve kitpvp serverde açtım onlar için yeni bir konu oluşturdum fakat silinmiş.
Bu konuyu silip onu açsanız daha iyi olur

O konunuzu tekrardan atın. Bu konuyu silip o konuyu onaylarım.

Evet onaylanmış. Bu konu kilit + arşiv.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl