Fenrir Network MMORPG [20.06.2022 - AKTİF !]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yahya61

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
15
Minecraft
Yahya

Discord:

-LeOjet-#8920

Fenrir-Network.png

reklam1.png

reklam2.png

reklam4.png
reklam6.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
MMORPG Sunucuları Pek göremiyoruz olması güzel olmuş!

Moderatör tarafından düzenlendi:
Fenrir Network <3

Açıkçası iddialı bir projeye benziyor. TR piyasasının bunun gibi sunuculara ihtiyacı var.

Umarım kıymeti bilinir ve -benim gözümde- beş para etmeyen birbirinin kopyası skyblock-faction sunucularının gördüğü değerin kat kat fazlasını görür.

Şu anda sunucusu açık mı bilmiyorum ama açıldığı zaman mutlaka gelip deneyimleyeceğim.

Bir de şöyle ufak bir not ekleyeyim: Açıkçası tanıtım videosunda küçük bir "Map Gezintisinden" daha fazla şey beklerdim ?

Başarılar Diliyorum!

Açıkçası iddialı bir projeye benziyor. TR piyasasının bunun gibi sunuculara ihtiyacı var.

Umarım kıymeti bilinir ve -benim gözümde- beş para etmeyen birbirinin kopyası skyblock-faction sunucularının gördüğü değerin kat kat fazlasını görür.

Şu anda sunucusu açık mı bilmiyorum ama açıldığı zaman mutlaka gelip deneyimleyeceğim.

Bir de şöyle ufak bir not ekleyeyim: Açıkçası tanıtım videosunda küçük bir "Map Gezintisinden" daha fazla şey beklerdim ?

Başarılar Diliyorum!

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Videomuzun harita tanıtımı bazında olduğunun farkındayız, umarım yakın zamanda tanıtım videolarına geçeceğiz :)

Son düzenleme:
Sunucu çok kaliteli ve güzel gözüküyor, umarım oynanışı da güzel ve eğlenceli olur. Ellerinize sağlık.
-Imkappa

Sunucu çok kaliteli ve güzel gözüküyor, umarım oynanışı da güzel ve eğlenceli olur. Ellerinize sağlık.
-Imkappa
Umarım dilediğiniz gibi bir oynanış sizlere verebiliriz. Amaçlarımız minecraft kategorisi üzerine çıkmak pişman olacağım büyüklükte de konuşmak istemem teşekkürler güzel yorumunuz ve dileğiniz için.

Sunucu aktif arkadaşlar proje Açık beta sürümü ile sizlere ev sahipliği yapıyor, umarım beğenir ve güzel dönüşlerinizi alırız iyi oyunlar dilerim(z).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl