yahya61
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 15
- Minecraft
- Yahya
Discord:
-LeOjet-#8920
Son düzenleme:
-LeOjet-#8920
-LeOjet-#8920
Değerli yorumunuz bizi çok sevindirdi teşekkür ederim(z)
Biraz abartılı olacak ama Türkiye'nin böyle Minecraft sunucularına ihtiyacı var. Başarılar dilerim ?
Değerli yorumunuz bizi çok sevindirdi teşekkür ederim(z)MMORPG Sunucuları Pek göremiyoruz olması güzel olmuş!
efesoroglu
ilsavis
-LeOjet-#8920
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Videomuzun harita tanıtımı bazında olduğunun farkındayız, umarım yakın zamanda tanıtım videolarına geçeceğiz :)
Açıkçası iddialı bir projeye benziyor. TR piyasasının bunun gibi sunuculara ihtiyacı var.
Umarım kıymeti bilinir ve -benim gözümde- beş para etmeyen birbirinin kopyası skyblock-faction sunucularının gördüğü değerin kat kat fazlasını görür.
Şu anda sunucusu açık mı bilmiyorum ama açıldığı zaman mutlaka gelip deneyimleyeceğim.
Bir de şöyle ufak bir not ekleyeyim: Açıkçası tanıtım videosunda küçük bir "Map Gezintisinden" daha fazla şey beklerdim ?
Başarılar Diliyorum!
-LeOjet-#8920
Umarım dilediğiniz gibi bir oynanış sizlere verebiliriz. Amaçlarımız minecraft kategorisi üzerine çıkmak pişman olacağım büyüklükte de konuşmak istemem teşekkürler güzel yorumunuz ve dileğiniz için.Sunucu çok kaliteli ve güzel gözüküyor, umarım oynanışı da güzel ve eğlenceli olur. Ellerinize sağlık.
-Imkappa
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!