FenixNW.Keyubu.Com | HUB SUNUCUSU | EMEKSKYBLOCK + UOPSKYBLOCK | EFSANE SİSTEMLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fenix Network

FenixNW.Keyubu.Com
Elmaslar
581
RnMA0H.gif

RnM938.gif

RnMMDy.jpg

RnZPxA.gif

RnM4Qh.gif

fenix11.png

fenix6.png

fenix7.png

fenix9.png

fenix5.png

fenix1.png

Kopyalanabilir IP : FenixNW.Keyubu.Com

Ekli dosyalar

• 1573290658709.png
    1573290658709.png
    138,3 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleme:
Görseller Eklendi

Klasik sistemler harita sanırım alıntı. Boşa yatırım yapılmış gibi duruyor.

konu tasarımı fena değil, mapler güzele benziyor, sistemler iyi ancak daha fazla sistem eklenmeli

Tasarım hoş :D

Sunucu yeni hataları olabilir normaldir ama hataları dile getiren oyuncuları banlamak yerine dinleseniz daha kaliteli bir hal alabilirsiniz belki.Oyuncuları umursamıyorsunuz yetmiyormuş gibi "vanish"e girip cevap dahi vermiyorsunuz.Bug dile getiriyoruz cevap vermiyorsunuz ama "vanish"te izleyip siz "bug yapıyorsunuz" der gibi banlıyorsunuz.Bu sunucunun kaliteli olabilmesi için önce yönetimin biraz kendini toparlaması lazım.

Sunucu yeni hataları olabilir normaldir ama hataları dile getiren oyuncuları banlamak yerine dinleseniz daha kaliteli bir hal alabilirsiniz belki.Oyuncuları umursamıyorsunuz yetmiyormuş gibi "vanish"e girip cevap dahi vermiyorsunuz.Bug dile getiriyoruz cevap vermiyorsunuz ama "vanish"te izleyip siz "bug yapıyorsunuz" der gibi banlıyorsunuz.Bu sunucunun kaliteli olabilmesi için önce yönetimin biraz kendini toparlaması lazım.
alakası yok kardeşim bugları söylemediniz bana? kullandınız sadece

Konu tasarımı açısından oldukça başarılı bir tanıtım olmuş fakat sunucu içi resim çekimlerini pek beğenemedim. Daha doğrusu profesyonel kaynak paketleri ile daha doğru açıları yakalayıp resimler çekebilirsiniz. Aynı zamanda alt kısımlar gözükmeyebilir. Sunucunuza geleceğim :))

Konu tasarımı hoş, klasik sistemler. Başarılar.

konu tasarımı güzelmiş ha ama şoyle farklı sistemler ekleseniz güzel olur

Konu Tasarımı Keyubudan Leş. Haritalar Alıntı Emek Sıfır Çöp. Sistemlerdesen Her Yerde Var Hiç Bir Özelliği Ya Da Güzelliği Yok.
Ki Daha Bir .com Bile Almamışsınız Tamamiyle Gereksiz Yatırım Boş İş Bu Sunucu 01.02.2020 Kadar Kapanır Tahminimce. Dost Acı Söler.
haritalar nereden alıntı çok merak ediyorum?

Sunucu UltraOpskyblock Olarak Değiştirilmiş & Bakımdan Açılmıştır
Sunucuya : Yakut, Bronz, Siyah Çelik, Vibranyum, Argon, Uranyum, Bor vb. Spawnerler Eklenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl