iKaanStrafe
Merhaba Dünya, Seni Özledim
- Elmaslar
- 1.467
- Minecraft
- iKaanStrafe
Discord:
iKaanStrafe
Öncelikle en başından beri Aykut Kocaman ile devam edilmeliydi bu benim şahsi fikrim
Aykut Kocaman büyük umutlar ile takımın başına geçti fakat istediği bir çok transfer yapılmadı.
Bunun sonucunda da şampiyon olamadık
Bu durumda Kocaman’a yüklendi ve taraftarların öfkesini üstüne topladı.
Hemen adamı istifaya davet etti taraftarlar.
Ligi tanımayan takımı tanımayan “Cocu” Geldi başarısız oldu.
Ondan daha sonra Ersun Yanal geldi. Yani kısaca en son şampiyon olduğumuz hoca takımın başına geçti.
%100 Şampiyon olmuşuz gibi bir havalara girdi taraftar.
Yine maddi durumlardan dolayı transfer yapılamadı hocada elindeki futbolcularla maçlarda bir şeyler denemeye çalıştı ama ne kadar nederse denesin bir orta saha futbolcusunu defansta veya kanatta nereye kadar oynatabilirsin ki veya aynı şekilde kanat oyuncularını beklerde ne kadar oynatabilirsin ?
Yani kısaca Fenerbahçe’nin şampiyon olamama payında teknik direktörlerin çkk az bir payı olduğunu düşünüyorum.
Bu takımda transfer olmassa isterse takımın başına Zidane gelse bile bir başarı elde edemez.
Son olarak şunu söylemek istiyorum.
Fenerbahçe taraftarının şuanda Aykut Kocamanın geri gelmesini istemesi yüzsüzlükten başka bir şey değildir.
Şahsen ben Aykut Kocaman’ın gelmesini istemiyorum.
Çünkü adam gelicek transfer olmassa yine bir başarısızlık elde edicek daha sonrasında taraftarın tepkisini üzerine toplucak.
Benim için Fenerbahçe’ye en uygun teknik direktör ne kadar gelmesini istemesemde Aykut Kocaman’dır