Tasarım FelixNW | ELİT #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anathory

M & A | Tasarımdan animasyona her türden hizmet!
Elmaslar
1.291

Discord:

Anathory#8248

Paylaştığım bir tasarımın istenmesi sonucunda diğer konuyu sildirmek durumunda kaldım. Ayrıca birkaç küçük düzenleme de yaptım.

L7bTP4.jpg
eT5eeS.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Artık şu skinleri kullanmayın konu tasarımlarında hep aynı şekil tasarım başarılı

Tasarımı beğendim.

herkes aynı skinleri kullanıyor farklı minecraft fontları skinler kullanın bence

Herkes demiş farklı fontlar kullan, kimse dememiş @Anathory nasıl?

Tasarımdaki 2 skin dışında diğer her şey çok hoş olmuş. Renkler ise muazzam. (Turuncu rengini sevdiğim için olabilir.)

Şu karakter cildi olayı dışında gerçekten muazzam bir tasarım olmuş. Gerçekten emeğinize ve çalışmanıza sağlık :)

Tasarımı genel olarak beğendim fakat yetkililerimiz kısmındaki kafaların arkasında yazan moderatör, yönetici gibi yazıları beğenmedim.

Herkes rig renderlarına takılmış, tasarımın geri kalanıyla ilgili "güzel" diyip geçmişler. O rigleri yapmak o kadar kolay değil bunu en başta söyleyeyim. Vaktinde bende rig renderları yapıyodum inanmayanada kanıt atabilirim. Renk uyumları klasik, gradientlar klasik ama yerleştirme biçimin hoşuma gitti. Headerda ki "Network" yazısını beğenmedim. Sunucu resimleri kısmı konu tasarımına pek uymamış. Bence biraz daha farklı stiller deneyebilirsin. Ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl