DragonLordMC
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 90
- Minecraft
- mustafa8907
Discord:
mustafa_8907
mustafa_8907
ilovemaju
mustafa_8907
Lunara Geçmeyi Düşünüyorum Bende Hocam Fakat Ping Değeri FPS nasılFeather bir süredir kötü ilerliyor, reklam olayından sonra da kimsenin güveni kalmadı. Scoreboard sorunu da büyük ihtimalle düzelmez çünkü aktif olarak ilgilenmiyorlar.
Ama Lunar daha stabil, performans açısından da iyi, cosmetic sistemi var Feather’a kıyasla, scoreboard düzgün çalışıyor. Lunar’ın da kötü yanı düşük sistemler için biraz ağır kalıyor, ama en mantıklısı o diye düşünüyorum.
mustafa_8907
Modları Falan Güzel Tasarımıda Beğendim Fakat Daha neler sağlıyor pratiklik açısından FPS ve Ping Değeri nasıl yazarsanız sevinirim hocamLunar Clienti severek kullanırım arlarından en sevdiğim bana göre
ilovemaju
Sistemin genel olarak iyi ise fps konusunda akıcı oluyor shader bile açıkken bir sorun olmuyordu bende çok fazla kozmetik görsel ürün olduğu için cihazın biraz kötüyse yine normal fps yada bir tık altı alabilirsin onun dıiında 10/10 client her özelliği ile kolay kullanım sağlıyorModları Falan Güzel Tasarımıda Beğendim Fakat Daha neler sağlıyor pratiklik açısından FPS ve Ping Değeri nasıl yazarsanız sevinirim hocam
westdeklot
mustafa_8907
Sağol Artık Banada Bu Düşer Kozmetikler paralımı bedava dağıtılanlar varmıSistemin genel olarak iyi ise fps konusunda akıcı oluyor shader bile açıkken bir sorun olmuyordu bende çok fazla kozmetik görsel ürün olduğu için cihazın biraz kötüyse yine normal fps yada bir tık altı alabilirsin onun dıiında 10/10 client her özelliği ile kolay kullanım sağlıyor
mustafa_8907
orjinal mc ye sahibim prism launger kullandım gayet pratik ama bana özel optimize ve pvp modları lazım oyuzden yani ama güzel launger baya iyi ve biraz sade prismHepsi boş fikrimce reklam ve diğer hiç bir işinize yaramayacak özellikler için bir sürü mod var
açılışta 10dk bekletiyor ve ekstra olarak
Minecrafta sahipsen bence prism launcher kullanabilirsin aşırı hafif ve pratik zaten launcher ile kimsenin hiç bir işi yok
ilovemaju
Bedava dağıltıldı zamanlar elbet ki olmuşdur ama geneli para ile alınıyor ve kendin görebiliyorsun zaten pek bir şeyi yok ama başka lunar kullanan oyuncu olursa o sende sen onda görebilirsin kozmetikleriSağol Artık Banada Bu Düşer Kozmetikler paralımı bedava dağıtılanlar varmı
mustafa_8907
ilovemaju
Rica Ederim ne demekteşekkür ederim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!