FeatherClient mi yoksa LunarClient mi?

DragonLordMC

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
90
Minecraft
mustafa8907

Discord:

mustafa_8907

FeatherClient kullanıyorum scoreboard pikselli duruyor bazı sorunlar oluyor lunar a mı geçsem doye düşünüyorum birde Feather Client Reklam Sahteciliği falan yaptıya siz ne düşünüyorsunuz

Lunar Clienti severek kullanırım arlarından en sevdiğim bana göre

Feather bir süredir kötü ilerliyor, reklam olayından sonra da kimsenin güveni kalmadı. Scoreboard sorunu da büyük ihtimalle düzelmez çünkü aktif olarak ilgilenmiyorlar.

Ama Lunar daha stabil, performans açısından da iyi, cosmetic sistemi var Feather’a kıyasla, scoreboard düzgün çalışıyor. Lunar’ın da kötü yanı düşük sistemler için biraz ağır kalıyor, ama en mantıklısı o diye düşünüyorum.

Feather bir süredir kötü ilerliyor, reklam olayından sonra da kimsenin güveni kalmadı. Scoreboard sorunu da büyük ihtimalle düzelmez çünkü aktif olarak ilgilenmiyorlar.

Ama Lunar daha stabil, performans açısından da iyi, cosmetic sistemi var Feather’a kıyasla, scoreboard düzgün çalışıyor. Lunar’ın da kötü yanı düşük sistemler için biraz ağır kalıyor, ama en mantıklısı o diye düşünüyorum.
Lunara Geçmeyi Düşünüyorum Bende Hocam Fakat Ping Değeri FPS nasıl

Lunar Clienti severek kullanırım arlarından en sevdiğim bana göre
Modları Falan Güzel Tasarımıda Beğendim Fakat Daha neler sağlıyor pratiklik açısından FPS ve Ping Değeri nasıl yazarsanız sevinirim hocam

Modları Falan Güzel Tasarımıda Beğendim Fakat Daha neler sağlıyor pratiklik açısından FPS ve Ping Değeri nasıl yazarsanız sevinirim hocam
Sistemin genel olarak iyi ise fps konusunda akıcı oluyor shader bile açıkken bir sorun olmuyordu bende çok fazla kozmetik görsel ürün olduğu için cihazın biraz kötüyse yine normal fps yada bir tık altı alabilirsin onun dıiında 10/10 client her özelliği ile kolay kullanım sağlıyor

Hepsi boş fikrimce reklam ve diğer hiç bir işinize yaramayacak özellikler için bir sürü mod var
açılışta 10dk bekletiyor ve ekstra olarak

Minecrafta sahipsen bence prism launcher kullanabilirsin aşırı hafif ve pratik zaten launcher ile kimsenin hiç bir işi yok

Sistemin genel olarak iyi ise fps konusunda akıcı oluyor shader bile açıkken bir sorun olmuyordu bende çok fazla kozmetik görsel ürün olduğu için cihazın biraz kötüyse yine normal fps yada bir tık altı alabilirsin onun dıiında 10/10 client her özelliği ile kolay kullanım sağlıyor
Sağol Artık Banada Bu Düşer Kozmetikler paralımı bedava dağıtılanlar varmı

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-05-06 200615.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-06 200615.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 23
Hepsi boş fikrimce reklam ve diğer hiç bir işinize yaramayacak özellikler için bir sürü mod var
açılışta 10dk bekletiyor ve ekstra olarak

Minecrafta sahipsen bence prism launcher kullanabilirsin aşırı hafif ve pratik zaten launcher ile kimsenin hiç bir işi yok
orjinal mc ye sahibim prism launger kullandım gayet pratik ama bana özel optimize ve pvp modları lazım oyuzden yani ama güzel launger baya iyi ve biraz sade prism

Sağol Artık Banada Bu Düşer Kozmetikler paralımı bedava dağıtılanlar varmı
Bedava dağıltıldı zamanlar elbet ki olmuşdur ama geneli para ile alınıyor ve kendin görebiliyorsun zaten pek bir şeyi yok ama başka lunar kullanan oyuncu olursa o sende sen onda görebilirsin kozmetikleri

teşekkür ederim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl