Çözüldü Featherboards

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheYusufE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.121
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheYusufE

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
TheYusuf
Skyblok adasına fb'da ada tablosu spawnda spawn tablosu pvpde pvp tablosu koyun aveya birisine vurunca farklı tablo çıkması nasıl yapılıyor bilen varmı

Merhaba, tam olarak demek istediğinizi anlayamadım. Daha doğrusu ne yapmak istediğinizi. Bu bahsettiğiniz şeyin herhangi bir görseli mi var?

Spawndasın ve featherboard spawn için ayarlanmış adandasın ve fb ada için ayarlanmış yani değişiyor her dünayada farklı featherboard ayrıca bir adama vurlduğunda adamın ismi ve ceanı fb da gözükmesi fbın değişmesi nasıl olabilir bir video veya fotosu yok malesef yabancı sunucularda gördüm

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bir link buldum sayfanın aşşasında bu ve birde başka dünyaya geçince o dünyaya özel fb olucak nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?

14.4 te kullanıcam ama bideniyim bakalım ama tabiki featherboardla yapılıyorsa ki bence bir kaç ayarla yapılır onunla yapsam daha iyi yapmayı bilen yokmu ve fbı kaçak kullandığımıda nerden çıkardın ?

Son düzenleme:
Featherboards da hazır tablolar var onları editlersen ztn yapıldığını görürsün.
Not: hazır tabloları sildiysen featherboards klasörünü yedek al ve sil sunucuyu tekrar başlat yeniden oluşacaktır.​

Laviva dediğinin dediğimle alakası yok

@TheYusufE alakası yok diyosunda dediklerini yaptım. scoreboards klasörünün içinde
combat-scoreboard-example.yml var onu düzenlersen savaşa girdiğinde bu skorboardın aktif olacağını görürsün.​

Title Manager kullanmanızı tavsiye ederim.

titlemanager kullan bence

featherboard.jar > combat-scoreboard-example.yml İçeriğine girip düzenle.

Saolun teşekkür ederim ama neden title manager ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl