Vaktim Bol Bekliyor Olacağım.Şansa bak evde olsaydım yardımcı olabilirdşm kardeşim. Eve gidince ilk işim sen olucaksın.
Saat 2 oldu hocam unuttunuz beni :(Kardo benim bildigim kadarı ile öyle birşey yok. Ama senin için eve gidince test edicem.
Saat 2 oldu hocam unuttunuz beni :(
{money_formatted}Kardo benim bildigim kadarı ile öyle birşey yok. Ama senin için eve gidince test edicem.
peki ada level için ?{money_formatted}
Hocam featherboarddan vazgectim ada levelini 1k olarak chatde gozukmesini istiyorum[DOUBLEPOST=1496568900,1496568886][/DOUBLEPOST]Kardo para için bunları dene, {money_rounded} ve {money_formatted}
Adaya görede yok normali var, fakat ben pluginin jarına girerek yapabilirim.
Bana özelden jarsız dosyasını atabilirmisin ?
Hocam featherboarddan vazgectim ada levelini 1k olarak chatde gozukmesini istiyorumKardo para için bunları dene, {money_rounded} ve {money_formatted}
Adaya görede yok normali var, fakat ben pluginin jarına girerek yapabilirim.
Bana özelden jarsız dosyasını atabilirmisin ?
Hocam bi sorunun mu var ? Gıcığına gidiyorsam okumadan geçebilirsin. Ve ben arastirip bulamadığım için konu açtım. Bilip bilmeden konuşup laf ediyorsun. Gerçekten yazık sana.dostum çok gıcığıma gidiyorsun zaten ilk sorunun cevabını featherboard yazıp spigot sayfasından öğrenebilirdin bir şey demedim
bu sorununsa milyarlarca çözümü var git essentialschat araştır az yada milyarlarca paylaşılmış skyblock paketlerinin essentialsını al
Hocam FeatherBoard a Baktım Fakat Hangi PlaceHolders Onu Bilmiyordum. Ve Essetials'a da Baktım Bulamadım Tek Çare de Konu Açmak Oldu.[DOUBLEPOST=1496611300,1496576349][/DOUBLEPOST]@Kiasan Ben Chat'de Şöyle bir görünüm istiyorum.bence sana yazık dostum, araştırıp bulamadıysan körsün yada featherboard yazamicak kadar kolsuzsun. bilip bilmeden diyorsun bir de ki zaten bilmiyorsan crackli featherboard'ın güzelmiş diyorum başarılar...
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!