Çözüldü FeatherBoard Ve Nametagedit Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alaaddin06

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

Merhaba arkadaşlar featherboard'da servere 2'den fazla oyuncu girdiği zaman resimde göründüğü gibi oluyor.
Aynı zamanda nametageditte bozuluyor ama featherboarda ve nametagedite reload yapınca ikiside düzeliyor.
Bunlar çakıştığı için bozuluyor olabilir mi? Ne önerirsiniz?

kWAarD.jpg

Hmm Skypeden ulaş bana Siradolf69

Bu sorun bendede vardı bremın, serverinin .jar'ını değiştir düzelir.

Merhabalar ilk önce kullandığın sunucu sürümünü ve hangisi olduğunu söylersen sana yardım etmeye çalışacağım.

Tamamdır aşağıda verdiğim Spigot 1.8'i kurmayı deneyin olmazsa yorum olarak yazın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İyi forumlar dilerim.

Evet serverin 1.8 ise 1.8'in başka bir jarını indir.

Tamamdır aşağıda verdiğim Spigot 1.8'i kurmayı deneyin olmazsa yorum olarak yazın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İyi forumlar dilerim.
bu gece server boşken deneyeceğim teşekkürler[DOUBLEPOST=1497206380,1497206350][/DOUBLEPOST]
Evet serverin 1.8 ise 1.8'in başka bir jarını indir.
tamam deneyeceğim teşekkürler[DOUBLEPOST=1497212443][/DOUBLEPOST]

İyi forumlar dilerim.
ben bunu denedim ama yine olmuyor şuan gördüklerim köylütakasdaki köylüler klonlanıyor ve featherboard resimdeki gibi bozuluyor bu her servere girip çıktığımda tekrarlanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl