Çözüldü Featherboard spigot sorunu

Manyak228

M.228
Elmaslar
14
Minecraft
Manyak228

Discord:

Mabyak228#05555

ben kendi bilgisayarımdan server açtım featherboard koydum yanlız şöyle bir hata veriyor '' [FeatherBoard] Unable to Fetch TPS results from spigot '' Spigot olarak 1.8 paperspigot kulanıyorum yardım edebilirseniz çok memnun olurum

NpOlVY.png

FeatherBoard'ın eski sürümleri PaperSpigot desteklemez. Yeni sürüme geçiş yapın. (En az v3.14.0 sürümünü kullanmalısınız.)

FeatherBoard'ın eski sürümleri PaperSpigot desteklemez. Yeni sürüme geçiş yapın. (En az v3.14.0 sürümünü kullanmalısınız.)
peki featherboard yerine benzer kalite bir plugin önerisi yapabilirmisiniz

peki istediğimiz gibi editliyobiliyormuyuz mesela bölüm değiştirip eklemek yada silmek gibi
Veriablesi çok olan plugin sunucuyu zorlar örnek feather board 1-3 GB sunuculara gelmez ama titlemanager son sürümü scoreboard getirdi bungeecord destekliyor veriablesi güzel ve istediğin gibi editle.

Tabii ki. Fakat scoreboard için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yüklemelisiniz.
Veriablesi çok olan plugin sunucuyu zorlar örnek feather board 1-3 GB sunuculara gelmez ama titlemanager son sürümü scoreboard getirdi bungeecord destekliyor veriablesi güzel ve istediğin gibi editle.
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ne mutlu böyle yardımsever insanlar var iki pluginide denicem bakıcam[DOUBLEPOST=1490898252,1490897044][/DOUBLEPOST]
Tabii ki. Fakat scoreboard için
ve
yüklemelisiniz.
bişey sormak istiyorum bu plugin ve bu pluginin yan pluginleri çok fazla ram harcarmı?

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ne mutlu böyle yardımsever insanlar var iki pluginide denicem bakıcam[DOUBLEPOST=1490898252,1490897044][/DOUBLEPOST]
bişey sormak istiyorum bu plugin ve bu pluginin yan pluginleri çok fazla ram harcarmı?
ctsnc kullanan pek yok türkiyede hatta hiç heralde .

Bilinmiyor diye düşünüyorum Poteyto adlı bir server vardı VillagerFight eklentisinin sahibi belki bilirsiniz onlar kullanıyordu. Kullanılmamasının sebebi FeatherBoard gibi daha güçlü eklentilerin olması.

Bilinmiyor diye düşünüyorum Poteyto adlı bir server vardı VillagerFight eklentisinin sahibi belki bilirsiniz onlar kullanıyordu. Kullanılmamasının sebebi FeatherBoard gibi daha güçlü eklentilerin olması.
Ben 2 kere çalıştırmayı denedim ama çalıştıramadım ya ben malım yada büyük bir plugin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl