Çözüldü Featherboard sorunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atakan Erenel

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Merhaba MC-TR,

Sunucumdaki featherboard bozuluyor. Sunucuya 5-10 kişiden fazla girdiğin de featherboard ya kayboluyor, ya da bozuluyor. Yani şöyle Oyuncu: (sıra sıra herkesi gösteriyor), Öldürme/Ölme: rastgele, bütün her şey bozuluyor, bazen ikişer defa yazıyor. Bazen gidiyor, kendi kendine geri geliyor. Anlayacağınız bozuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

O sorun eklendi leak olduğundan kaynaklı. Arkadaşımın sunucusunda da aynı sorun oluyordu, eklenti orjinal değildi.

O sorun eklendi leak olduğundan kaynaklı. Arkadaşımın sunucusunda da aynı sorun oluyordu, eklenti orjinal değildi.

Anladım, featherboard hariç bunun gibi bir stats (tablo-istatik) plugini biliyor musun?

Anladım, featherboard hariç bunun gibi bir stats (tablo-istatik) plugini biliyor musun?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl